Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παπαστεριανός: “Η παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου, ο λόγος που ήρθα”

Ο Μανώλης Παπαστεριανός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, όντας παίκτης πλέον της Κρητικής ομάδας. Ο 30χρονος μέσος ανέφερε πως ο λόγος που ήρθε στο Ηράκλειο έχει όνομα και είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος. Επίσης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον κόσμο του ΟΦΗ και δήλωσε χαρούμενος που θα παίζει στο Γεντί Κουλέ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που όλα τελείωσαν θετικά και θα αγωνιστώ φέτος στον ΟΦΗ. Είναι μεγάλη ομάδα και θα βρώ εδώ ένα προπονητή που τον ξέρω και με ξέρει. Δεν το κρύβω ότι η παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθω στον ΟΦΗ. Θέλω να τον δικαιώσω, όπως και τους ανθρώπους της ομάδας και να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει δηλαδή στη μεγάλη κατηγορία».

Για το γεγονός πως θα παίξει για πρώτη φορά στη Football League:

«Eίναι αλήθεια ότι δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ, αλλά ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα. Δεν ήρθα στον ΟΦΗ για την Β’ Εθνική, αλλά για να παίξω  μαζί του στην Σούπερ Λίγκ, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερο μας αγωνιστικό πρόσωπο και να ανεβάσουμε την ομάδα».

Για τον κόσμο και το γήπεδο της ομάδας:

«Είναι ένα φοβερό γήπεδο και ένας εκπληκτικός κόσμος. Το ξέρω από τις πολλές φορές που έχω αγωνιστεί αντίπαλος σε αυτό. Χαίρομαι που αυτή τη φορά, θα παίζω σε αυτό το γήπεδο, ως μέλος της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button