Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπίσεσβαρ: “Έτσι ως το τέλος”

Ικανοποιημένος από την επικράτηση επί της Λαμίας αλλά και από το σερί νικών του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του αγώνα στο ΔΑΚ.
Ο “δικέφαλος” πήρε το τρίποντο με 2-0 επί της ομάδας του Τεννέ και ο Μπίσεσβαρ έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας, τονίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος, ώστε να έρθει ο τίτλος. Παράλληλα, επισήμανε ότι είναι λογικό οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ να νιώθουν ένα δέος και ένα φόβο, καθώς η ομάδα του τρέχει ένα εκπληκτικό σερί νικών και δέχεται γκολ με το…σταγονόμετρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:
Για τη δυνατή εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο με τη Λαμία: «Μας είπε να πιέσουμε περισσότερο. Να βγούμε μπροστά και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Να μην δώσουμε χώρο στον αντίπαλο και έτσι μπήκαμε και παίξαμε».

 

Για την άψογη συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ στο πρώτο γκολ: «Νομίζω ότι έχουμε βρεθεί πολύ καλά φέτος. Έχουμε πολύ καλή απόδοση και ακόμα όταν δεν ξεκινάμε καλά όπως σήμερα έχουμε τον τρόπο να αλλάξουμε το παιχνίδι και να το πάρουμε όπως φάνηκε και σήμερα μέσα στο γήπεδο».

Για την ειδοποιό διαφορά του ΠΑΟΚ σε σύγκριση με πέρυσι: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η ομοιογένεια. Μπορεί να ήρθαν κάποιοι και κάποιο να έφυγαν, αλλά υπάρχει ένας κορμός. Είτε μπαίνει ένας αλλαγή είτε αλλάζει θέση ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ανεβάσει την απόδοσή μας και έτσι πρέπει να παίξουμε έως το τέλος της σεζόν».

Για τους επόμενους τέσσερις αγώνες και το αν αυτοί αποτελούν κλειδί στην κούρσα του τίτλου: «Πιστεύω ότι είναι κλειδί. Είναι 4 πολύ σημαντικά παιχνίδια με δύσκολες ομάδες, αλλά εμείς δεν είμαστε αγχωμένοι. Στα τελευταία 10 παιχνίδια έχουμε δεχθεί ένα γκολ και αυτό το ξέρουν και οι αντίπαλοι μας και είναι λογικό να μας φοβούνται λίγο. Παίζουμε το παιχνίδι μας και αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια θέλοντας να φτάσουμε και να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button