Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Διέλυσε την Ατλέτικο η Σοσιεδάδ

Βαριά ήττα με 3-0 για την Ατλέτικο στην έδρα των Βάσκων.

LA LIGA-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 3-0

Γήπεδο: Ανοέτα

Απίθανο κάζο για την Ατλέτικο στο «Ανοέτα» όπου έχασε με 3-0 από τη Σοσιεδάδ.

Κακό ματς στα πρώτα λεπτά, με την πρώτη αξιόλογη φάση να έρχεται το 21’, με τον Γοδίν να παίρνει την κεφαλιά και τον Ρουγί να μπλοκάρει.

Και στο 27ο λεπτό μετά  από γύρισμα του Γιανουζάι από δεξιά, ο Χοσέ με σουτ από το πέναλτι άνοιξε το σκορ για τη Σοσιεδάδ. Με τη σέντρα ο Γκριζμάν αστόχησε μέσα από την περιοχή, ενώ στο 43’ το σουτ του Γιανουζάι πέρασε μόλις έξω.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στην επανάληψη και στο 79’ ο Χοσέ έβγαλε κάθετα για τον Χουάνμι που από κοντά έκανε το 2-0 ενώ στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έγραψε και το 3-0.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρουγί, Μορένο, Νάβας, Ντε Λα Μπεγια, Κανάλες, Ελουστόνδο, Ιγιαραμένδι, Πάρδο (64’ Θουρουτούθα), Γιανουζάι, Χοσέ (88 Μαουτίστα), Οϊαρθάμπαλ (74’ Χουάνμι).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Γοδίν, Βρσάλικο, Χουανφράν (54’ Βιτόλο), Σάβιτς, Κόκε, Σαούλ, Παρτέι (75’ Παρτέι), Γκριζμάν, Γκαμεϊρό, Κορέα (46’ Τόρες).

ΑΛΑΒΕΣ-ΤΖΙΡΟΝΑ: 1-2

Γήπεδο: Μεντιθορόθα

Τεράστιο διπλό με 2-1 πέτυχε η Τζιρόνα στην έδρα της Αλαβές και βλέπει Ευρώπη!

Στο 2ο λεπτό ο Μπόνο είπε όχι σε σουτ του Γκουϊντετί, ενώ στο 22’ ακυρώθηκε σωστά γκολ της Αλαβές για επιθετικό φάουλ στον Μπόνο. Στο 25ο λεπτό ο Πατσέκο είπε όχι σε όμορφο σουτ του Ολουνγκά, ενώ στο 59’ ο Αλέις Γκαρσία έκανε όμορφη ενέργεια και πλάσαρε τον Πατσέκο για το 0-1.

Μάλιστα στο 86ο λεπτό ο Στουάνι με πέναλτι διπλασίασε τα γκολ της Τζιρόνα, ενώ ο Τόμας Πίνα στο 90’ μείωσε σε 1-2 με προβολή από κοντά μετά από επέμβαση του Μπόνο.

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Ντουάρτε, Έλι, Μαρτίν (74’ Γουακασό), Πίνα, Τόρες (62’ Μανού Γκαρσία), Ιμπάι Γκόμεθ, Μπουργκί (46’ Σομπρίνο), Γκουϊντετί, Μουνίρ

ΤΖΙΡΟΝΑ: Μπόνο, Αλκαλά, Χουάνπε, Μουνιέσα, Αδάι, Τιμόρ, Γκαρσία, Μαφέο, Αλέις Γκασία (79’ Πονς), Λοσάνο (57’ Πόρτου), Ολουνγκά (67’ Στουάνι)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button