Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς θέλουν να επενδύσουν στον ΟΦΗ!

Στο Ηράκλειο προκειμένου να συζητήσουν με την διοίκηση του ΟΦΗ το ενδεχόμενο αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών βρίσκονται οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη.

Επενδυτικό ενδιαφέρον από το… πουθενά για τον ΟΦΗ μιας και η οικογένεια Σαμαρά μαζί με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, Ηλία Πουρσανίδη, έχουν ταξιδέψει στην Κρήτη και βρίσκονται σε αρχικές συζητήσεις με την νυν διοίκηση του συλλόγου για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Οι τρεις άνδρες έχουν προτείνει ένα πολύ σοβαρό πρότζεκτ με προοπτική το οποίο θα ξεδιαλύνει οριστικά το οικονομικό τοπίο στην κρητική ομάδα, αφήνοντας στο παρελθόν κάθε πρόβλημα και παθογένεια, από την στιγμή άλλωστε που το κύρος των υποψηφίων είναι γνωστό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε πρώιμο στάδιο μιας και δεν έχει κατατεθεί προσφορά παρά μόνο προσέγγιση και συζητήσεις, με την ΠΑΕ ΟΦΗ να ξεκαθαρίζει πως «Είναι νωρίς για να ειπωθεί το οτιδήποτε. Η ΠΑΕ είναι πάντα σε αναζήτηση αξιόπιστου επενδυτή και γι’ αυτό θα εξετασθεί οποιαδήποτε ,σοβαρή όμως, πρόταση».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button