Γενικά

Η κατάχρηση του sms φέρνει νέο κωδικό για τις αγορές;

Οι πληροφορίες μιλούν για νέο, διαφορετικό αριθμό.

Οι πληροφορίες μιλούν για νέο, διαφορετικό αριθμό.

Μπορεί η κακοκαιρία «Μήδεια» να βρίσκεται στο δεύτερο μέρος της και οι περιοχές που σάρωσε το πέρασμά της να μετρούν ακόμα τις πληγές τους, ο κορωνοϊός όμως συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας της κυβέρνησης που μελετά νέα μέτρα εντός του νέου σκληρού lockdown.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το newsbomb.gr, μέσα από κυβερνητικές πηγές, ένα από τα βασικά προβλήματα στη χρήση του 13033 είναι η αποστολή πολλών μηνυμάτων για αγορές με τον κωδικό 2.

Κόφτης στα μηνύματα δεν υπάρχει και ακόμα και με τη μέθοδο του click away έχουν παρατηρηθεί διαρκείς παραβάσεις με συνεχόμενες αποστολές κωδικού 2 κάνοντας πολύωρη τη βόλτα των καταναλωτών στα καταστήματα.

Όπως αναφέρει το σάιτ η λύση που μελετά το κυβερνητικό στρατόπεδο είναι η δημιουργία ενός εντελώς νέου αριθμού, διαφορετικού από αυτόν του 13033, για την αποστολή sms αποκλειστικά για αγορές. Στον νέο αυτόν κωδικό θα υπάρχει κόφτης ενός μηνύματος μόνο ανά ημέρα.

Ο καταναλωτής θα μπορεί δηλαδή κάθε ημέρα να στέλνει μόνο ένα μήνυμα, αφού έχει επιλέξει το κατάστημα των αγορών του και θα έχει συγκεκριμένη ώρα να παραλάβει το προϊόν που αγόρασε, χωρίς να μπορεί να επαναλάβει τη διαδικασία μέχρι την επόμενη ημέρα.

Σκοπός του εξεταζόμενου μέτρου να καταπολεμηθεί ο συνωστισμός στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους του κέντρου και να υπάρχει χρονικός περιορισμός στις μετακινήσεις των καταναλωτών.

πηγή: instanews.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button