Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο ρετιρέ… με εξάρα ο Εργοτέλης!

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας διατηρώντας παράλληλα την διαφορά από τους διώκτες του συνεχίζει ο Εργοτέλης, που επικράτησε με το ευρύ 6-0 της Δόξας Δράμας σε αγώνα για την 13η αγωνιστικής της Super League 2.

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας διατηρώντας παράλληλα την διαφορά από τους διώκτες του συνεχίζει ο Εργοτέλης, που επικράτησε με το ευρύ 6-0 της Δόξας Δράμας σε αγώνα για την 13η αγωνιστικής της Super League 2.

Την πιο επιβλητική του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 πέτυχε ο Εργοτέλης, που είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στην Δόξα Δράμας.Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν αυτή, η οποία μπήκε πιο δραστήρια στο ματς και μόλις στο 7΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Τσέλιου.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι Κρητικοί έχοντας διώξει το όποιο πιθανό άγχος κυριάρχησαν στο ματς και στο 27΄ έχασαν σημαντική ευκαιρία για να κάνουν το 2-0 με τον Κόνραντ… Έπειτα από την φάση αυτή και μετά, το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη κατάφερε να ισορροπήσει κάπως τον ρυθμό του αγώνα. Αυτό είχε σαν συνέπεια οι «μαυραετοί» να έχουν δύο καλές ευκαιρίες.

Στο 30΄ με το μακρινό σουτ του Αγγελόπουλου, που δεν είχε την κατάληξη που αυτός ήθελε και στο 36΄ με το σουτ του Μαυριά που μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος. Η απάντηση από τον Εργοτέλη ήρθε στο 45΄ με τον Κωστανάσιο, η προσπάθεια του όμως δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με συνέπεια το υπάρχον σκορα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και για την ακρίβεια στο 46΄ η Δόξα Δράμας είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, η προσπάθεια όμως του Μενσά σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κατσιμήτρου. Η φάση αυτή αφύπνισε τον Εργοτέλη, ο οποίος από το σημείο εκείνο και μετά πάτησε γκάζι και καθάρισε την υπόθεση νίκη. Ο Κόνραντ στο 49΄ με σουτ έκανε το 2-0, ο Μανουσάκης στο 64΄ με πλασέ το 3-0, στο 72΄ ο Πατρινός το 4-0.

Οι γηπεδούχοι παρά το υπέρ τους σκορ συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και κατάφεραν να πετύχουν ακόμα δύο γκολ και να κάνουν ακόμα πιο επιβλητική την νίκη τους. Ο Μπουρσέλης στο 81΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ στο 85΄ ο Πατρινός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 6-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button