Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αποθέωση στην Ιταλία: «Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, ένα θαύμα από τον Ματίας Αλμέιδα»

Το έργο του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ αποθεώνουν στην Ιταλία. #stoiximan_slgr #aekfc #MatiasAlmeyda #Italy #SportsNews #season2022_2023

Στάζουν… μέλι στην Ιταλία για το έργο του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, το «sportpress24.com» δημοσίευσε ένα αφιέρωμα με τίτλο «Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ Αθηνών, ένα θαύμα από τον Ματίας Αλμέιδα». Σ’ αυτό μάλιστα -αφού πρώτα αποθέωσαν την πορεία του Αργεντινού τεχνικού στην «Ένωση»- υπογράμμισεαν ότι θα μπορούσε στο μέλλον να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου συμπλήρωσαν ότι στη γείτονα χώρα τον θυμούνται με θαυμασμό και πολλή αγάπη.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Πελάδο» είχε γράψει σπουδαία ιστορία -με μεταγραφές δεκάδων εκατομμυρίων- φορώντας κατά σειρά τις φανέλες των Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Μπρέσια.

«Η ΑΕΚ κέρδισε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα Ελλάδας των τελευταίων ετών και μεγάλο μέρος πρέπει να πιστωθεί στον ηγέτη του πάγκο της, τον Ματίας Αλμέιδα. Πριν από ένα χρόνο αποφάσισε να ξεκινήσει την πρώτη του ευρωπαϊκή περιπέτεια στους πάγκους, καθώς είχε προπονήσει ομάδες στην Αργεντινή, το Μεξικό και το MLS. Ένα χρόνο μετά έγινε πρωταθλητής Ελλάδας. Στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη, ο μαθητής του Μαρσέλο Μπιέλσα κέρδισε συλλόγους, οπαδούς και τον Τύπο. Για την ΑΕΚ αυτός είναι ο 13ος τίτλος και για τον Αλμέιδα θα μπορούσε να είναι ο πρώτος από τους πολλούς. Και ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον, επιστρέψει στην Ιταλία, όπου τον θυμούνται ακόμα και με θαυμασμό και πολλή αγάπη», τονίζει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button