FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ευεργετική» η διακοπή του πρωταθλήματος για τη Λαμία!

Μία ακόμη ήττα ήρθε για τον ΠΑΣ Λαμία σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, αλλά αυτή την φορά από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και πλέον η διακοπή του πρωταθλήματος να φαντάζει… όαση.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αν και κατάφερε στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος να σκοράρει και μάλιστα εκτός έδρας, κάτι που πέρυσι δύσκολα το βλέπαμε, ηττήθηκε με μία ακόμη «τριάρα» αυτή την φορά από τον φορτσάτο Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΣ αν και έδειξε πως μπορεί να αντιδράσει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, από εκείνη την στιγμή και έπειτα ήταν που χάθηκε το παιχνίδι. Μόλις σκόραρε, έμεινε πίσω, «ταμπουρώθηκε» και ως αποκορύφωμα ήταν η αλλαγή του καλύτερου έως εκείνη τη στιγμή, Θανάση Καραγκούνη ο οποίος ήταν ο μοναδικός που απειλούσε.

Η ήττα ήταν αναπόφευκτη με τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη να εκμεταλλεύεται άριστα τρία λάθη της άμυνας της Λαμίας και να πετυχαίνει ισάριθμα γκολ.

Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει χρόνος ούτε για στεναχώριες, ούτε και τσακωμούς ούτε για τίποτα. Θα πρέπει ήδη αμέσως μετά την ήττα ορισμένοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να βγουν μπροστά και δώσουν λύσεις στα προβλήματα της ομάδας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων μόνο ευεργετική μοιάζει για τη Λαμία. Στην ομάδα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές με ότι συνεπάγεται αυτό, αν πραγματικά θέλουν οι διοικούντες να δουν την ομάδα να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία έως το τέλος του πρωταθλήματος.

photo credits: intime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button