Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Παραμονή του Ονιεκούρου στην Αντάνα με μόνιμη μεταγραφή ζήτησε ο Μοντέλα

Τις διαδικασίες για να παραμείνει στην Τουρκία και μετά το πέρας του δανεισμού από τον Ολυμπιακό, έχει ξεκινήσει η Αντάνα Ντεμιρσπόρ για τον Χένρι Ονιεκούρου. #slgr #olympiacosfc #HenryOnyekuru #Adana #turkey #transfernews #season2022_2023

Τις διαδικασίες για να παραμείνει στην Τουρκία και μετά το πέρας του δανεισμού από τον Ολυμπιακό, έχει ξεκινήσει η Αντάνα Ντεμιρσπόρ για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά για τον Χένρι Ονιεκούρου. Ο νεαρός εξτρέμ έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην Αντάνα Ντερμισπόρ και τα νούμερά του είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικά.

Συγκεκριμένα μετράει τρία γκολ και δύο ασίστ σε έντεκα παιχνίδια μέχρι στιγμής και έχει κάνει τον Βινσένζο Μοντέλα να τον θέλει σαν… τρελός και την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με το «soccernet», έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να παραμείνει μόνιμα στο τουρκικό πρωτάθλημα ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού στην Αντάνα.

Βέβαια, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή «τομή» με τον Ολυμπιακό, ο οποίος το καλοκαίρι ζητούσε σχεδόν πέντε εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button