ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπανικολάου: «Στόχος και φέτος η γρήγορη παραμονή!»

Ο βοηθός του Γιώργου Πετράκη στον ΠΑΣ Λαμία, Λάκης Παπανικολάου, σε πρόσφατες δηλώσεις του έθεσε τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Για ακόμη μία σεζόν όπως γίνεται αντιληπτό ο ΠΑΣ Λαμία έχει ως στόχο την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και όπως τόνισε ο βοηθός προπονητή του Γιώργου Πετράκη, Λάκης Παπανικολάου, εκτός απο την εξασφάλιση της παραμονής έχει μπει ο στόχος και του καλού ποιοτικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Παπανικολάου, μιλώντας στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας και στον Γιάννη Τσιάντη, αναφέρθηκε στο πως «κυλάει» η προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι ενώ υπογράμμισε τους λόγους που επιλέγεται η πρωτεύουσα της Ευρυτανίας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ, όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Λάκη Παπανικολάου:

«Βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Δουλεύουμε πολύ καλά και τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθημερινά και μπορούμε και προπονούμαστε κάτω απο εξαιρετικές συνθήκες έτσι να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Στόχος της Λαμίας για φέτος είναι η γρήγορη παραμονή αλλά και να αποδώσει εκλυστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Έχουμε μερικούς τραυματισμούς, χωρίς να είναι κάτι το σοβαρό και ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι.  Οι συνθήκες εδώ είναι ιδανικές για προετοιμασία και για αυτό είναι ο λόγος που ερχόμαστε εδώ. Επιλέγουμε την συγκεκριμένη τοποθεσία διότι μπορούμε να δουλέψουμε τόσο το κομμάτι της φυσικής κατάστασης αλλά της τακτικής.»

Απόδοση δηλώσεων: LamiaSports

Διαβάστε επίσης

Back to top button