Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τρεις μήνες πριν, ο Σάλσες είχε τραυματιστεί στο κρανίο (vid)

Σοκαρισμένοι στον Απόλλωνα Σμύρνης με το επιληπτικό επεισόδιο του 24χρονου Αργεντινού φορ.

“Καθαρή” ήταν η αξονική στην οποία υποβλήθηκε ο Μάκι Σάλσες, μετά από το επιληπτικό επεισόδιο που είχε την Τρίτη στη προπόνηση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός μεταφέρθηκε από το Καρπενήσι, όπου προετοιμάζεται ο Απόλλων Σμύρνης, στο νοσοκομείο της Λαμίας και ο νευροχειρούργος που τον εξέτασε υπογράμμισε πως το επιληπτικό επεισόδιο δεν έχει σχέση με τον τραυματισμό στο κρανίο, τρεις μήνες πριν.

Στις 8 Απριλίου αγωνιζόμενος ακόμα στην Χιμνάσια Χουχούι, ο Σάλσες είχε μία σφοδρή σύγκρουση με τον Κρούσπζκι της Αλντοσίβι, έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος και έμεινε σχεδόν αναίσθητος. Άμεσα δέχτηκε ιατρική περίθαλψη και κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο ο τότε γιατρός της ομάδας Χούλιαν Βερσεγιόνε επεσήμανε: “Ο Μάκι εξελίσσεται κλινικά καλά, νευρολογικά είναι διαυγής, έχει τον προσανατολισμό του, είναι ξύνιος και ανταποκρίνεται σε κάποιες από τις εντολές που του ζητάμε, διατηρούνται όλες οι ζωτικές παράμετροι. Έχει ακόμη κάποια ζαλάδα όταν αλλάζει θέση. Σε τρεις ή λίγο περισσότερες μέρες θα αναλύσουμε την πιθανότητα επιστροφής του στο σπίτι”.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι όλοι σοκαρισμένοι και περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποια είναι ακριβώς η κατάσταση του Σάλσες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button