Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

“Δυο επιλογές σε DFB Pokal και Copa del Rey”

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στην Γερμανία και το DFB POKAL στις 21:45 Βέρνερ Βρέμης – Ντόρτμουντ.

Με την φόρα που έχει πάρει η Ντόρτμουντ μετά τον ερχομό του Χαάλαντ δύσκολα να πάει σε ένα παιχνίδι σκοπιμότητας με την Βέρντερ.

Έχει ανέβει στην 3η θέση με 39 βαθμούς 3 βαθμούς πίσω απο την 1η Μπάγερν. Σαφώς και το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα και πολλά μπορούν να αλλάξουν αρκεί η Ντόρτμουντ να παραμείνει στοιχειωδώς σοβαρή και να μην αρχίσει τα δικά της σκορπώντας βαθμούς δεξια και αριστερά.

Η Βέρντερ βρίσκεται στην 16η θέση με 17 βαθμούς σε 20 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 25-46. Βρίσκεται στην ζώνη των ομάδων που θα παλέψει για την σωτηρία και θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ αμυντικά για μπορέσει να τα καταφέρει.

Παρ ολα αυτα δεν δειχβει η Βέρντερ να έχει πρώτο στόχο το κύππελο μάλλον την σωτηρία εχει. Η Ντόρτμουντ πιθανόν να θέλει να καθαρίσει το παιχνίδι νωρίς με την μάχη για τον τίτλο να φουντώνει και με τα διπλά παιχνίδια με την Παρί Σέντ Ζερμέν να έρχονται.

Επιλογή το 2Χ & Over 2.5 με απόδοση 1.65

Στις 22:00 στην Ισπανία για το Copa del Rey Γρανάδα-Βαλένθια.

Στην προϊστορία έχουμε στην LaLiga 3 νίκες για την Βαλένθια και 1 ισοπαλία.

Για το Copa del Rey η τελευταία συνάντηση μεταξύ τους είναι το 2016 όπου με δυο νίκες με 3-0 και 4-0 η Βαλένθια πήρε την πρόκριση. Η Βαλένθια στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 5η θέση με 37 βαθμούς σε 22 παιχνίδια ενώ η Γρανάδα βρίσκεται με 30 βαθμούς στην 10η θέση σε 22 παιχνίδια.

Η Βαλένθια δείχνει να μπορεί να προχωρήσει και στις δύο διοργανώσεις, η Γρανάδα με 12 βαθμούς πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού πιθανών να δει σοβαρά το παιχνίδι και να το χτυπήσει. Η Γρανάδα έρχεται απο νίκη με την Εσπανίολ για την LaLiga και απο πρόκριση με την Μπανταχόθ για το Copa del Rey.

Η Βαλένθια έρχεται από νίκη με 1-0 απέναντι στην Θέλτα και από πρόκριση απέναντι στην Κουλτουράλ Λιονέσα στο Copa del Rey.

Επιλογή το g/g σε απόδοση 1.95.

Διαβάστε επίσης

Back to top button