Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γιορέντε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στην Τότεναμ

Ο Φερνάντο Γιορέντε είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Τότεναμ, όπως ανακοινώθηκε από τον Αγγλικό σύλλογο. Παρά το  οτι διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του ο Ισπανός εξακολουθεί να δοκιμάζει τις ικανότητες σε υψηλό επίπεδο και μετά την Σουόνσι όπου και είχε 15 γκολ σε 33 εμφανίσεις, τώρα είναι έτοιμος να βοηθήσει την Τότεναμ την νέα σεζόν.  Μάλιστα ο Γιορέντε προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των “σπιρουνιών”  αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Tottenham, ένα εκπληκτικό κλαμπ και μπορώ μόνο να πω ότι έρχομαι εδώ για να βοηθήσω την Tottenham να κερδίσει τίτλους.
Νομίζω ότι δουλεύουν πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, μου αρέσει ο Mauricio Pochettino, η νοοτροπία του, οι σκέψεις του για την Tottenham και νομίζω ότι το έργο και η φιλοσοφία αυτού του κλαμπ είναι εκπληκτική.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ. Νομίζω ότι ο Harry Kane είναι ένας εκπληκτικός επιθετικός και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω μαζί του όπως και με τους άλλους παίκτες. Θέλω να τους γνωρίσω και να αρχίσω να προπονούμε με τους νέους μου συμπαίκτες.
Είμαι 32 ετών, αλλά θέλω να μαθαίνω κάθε μέρα και νομίζω ότι μπορώ να μάθω πολλά πράγματα από τον Harry και τους άλλους μου συμπαίκτες. Μπορώ να μάθω πολλά από τον Mauricio Pochettino και θα δώσω το καλύτερο μου.
Νομίζω ότι μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα στην καριέρα μου, το όνειρο μου είναι να το πετύχω με την Tottenham”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button