Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Καλή η κλήρωση για τους «Δικεφάλους»

Κόντρα στις Νίμπουρκ και Καρσίγιακα θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Basketball Champions League οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.

Κόντρα στις Νίμπουρκ και Καρσίγιακα θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Basketball Champions League οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη Νίμπουρκ, με την πρώτη αναμέτρηση να είναι στο ΟΑΚΑ, ενώ ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα υποδεχτεί στην πρώτη αναμέτρηση στο κλειστό της Πυλαίας την Καρσίγιακα. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 6 και 7 Μαρτίου, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν στις 13 και 14 του ίδιου μήνα. Η προημιτελική φάση θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Μαρτίου και οι ρεβάνς στις 3 και 4 Απριλίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» κληρώθηκαν με τη θεωρητικά ασθενέστερη από τις ομάδες που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση. Η τσεχική μάδα είχε ρεκόρ 10-4 στην πρώτη φάση και έχασε την πρώτη θέση του ομίλου της στην ισοβαθμία από την Μπεσίκτας. Από την άλλη πλευρά, οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσει την τουρκική ομάδα, η οποία ταλανίζεται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η Καρσίγιακα τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της πίσω από τη Μονακό. Στο τουρκικό πρωτάθλημα βρίσκεται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
ΠΑΟΚ-Καρσίγιακα
ΑΕΚ-Νίμπουρκ
Ναντέρ-Μπάνβιτ
Όλντεμπουργκ-Λούντβιγκσμπουργκ
Ζιέλονα Γκόρα-Μονακό
Μπαϊρόιτ-Μπεσίκτας
Μούρθια-Τενερίφη
Νεπτούνας-Στρασμπούρ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button