FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Υπόθεση: Γκολ και ΠΑΣ Λαμία!

Βρισκόμαστε 6 αγωνστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της SuperLeague και ο ΠΑΣ Λαμία ήδη έχει ξεπεράσει τον περσινό του εαυτό.

Αν και η χρονιά ξεκίνησε με τους χειρότερους δυνατούς «οιωνούς», η συνέχεια του ΠΑΣ Λαμία στο πρωτάθλημα της SuperLeague και στο Κύπελλο Ελλάδος ήταν εντελώς διαφορετική.

Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται με τα δύο πόδια στην SuperLeague και του χρόνου, ενώ έχει πετάξει εκτός από το Κύπελλο τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για να πάρει θέση στα ημιτελικά του θεσμού.

Εκτός βέβαια από τους βαθμούς όπου πέρυσι η ομάδα της Λαμίας είχε σε 30 αγωνιστικές 30 βαθμούς και φέτος έξι αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα έχει 29, έχουμε και τα γκολ τα οποία ήδη έχει ξεπεράσει η φετινή επίθεση σε σχέση με την περσινή.

Πέρυσι, οι επιθετικοί του ΠΑΣ και κατά κύριο λόγο ο Πίτι (5 γκολ) πέτυχαν 20 γκολ στο σύνολο των αγώνων.

Φέτος, η ομάδα του Μάκη Χάβου εκτός από την διαφορετική εικόνα που έδειξε και δείχνει αποδίδει και καλύτερο ποδόσφαιρο και κατά συνέπεια πετυχαίνει και πιο πολλά γκολ.

Η φετινή «σοδιά» των σέντερ φορ της Λαμίας είναι τα 21 γκολ με τον Χερόνιμο Μπαράλες να έχει 6 ενώ ο Φακούντο Μπερτόλιο έχει 4 και 3 έχει ο Ντάνιελ Αντέτζο.

Και να θυμήσουμε πως ακόμη υπολείπονται 6 αγωνιστικές στις οποίες μπορούν και σίγουρα θα αυξηθούν οι βαθμοί αλλά και τα γκολ!

Δείτε μερικά από τα φετινά γκολ του ΠΑΣ Λαμία:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button