Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Δίνει μάχη με Χετάφε και Ράγιο για τον ντε Φρούτος

Μάχη για την απόκτηση του Χόρχε ντε Φρούτος από τη Λεβάντε δίνει ο Ολυμπιακός.

Μάχη για την απόκτηση του Χόρχε ντε Φρούτος από τη Λεβάντε δίνει ο Ολυμπιακός.

Ο άσος της Λεβάντε, Χόρχε ντε Φρούτος συνιστά βασικό στόχο του Ολυμπιακού, ο οποίος προσπαθεί με τον Αντόνιο Κορδόν να υλοποιήσει τη μεταγραφή. Ωστόσο η υπόθεση δεν είναι εύκολη, διότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αντιπάλους από την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο παίκτης ενδιαφέρει τόσο τη Ράγιο όσο και τη Χετάφε. Η πρώτη, μάλισταμ, φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση περίπου δύο εκατ. ευρώ στη Λεβάντε που έχει «θέμα» στο ταμείο της δίνοντας και τον Χόνι Μοντιέλ (η αξία του είναι στα 2.000.000) ο οποίος έπαιξε ως δανεικός από την πρώτη στη δεύτερη την τελευταία σεζόν αλλά, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα απορρίφθηκε. Η Λεβάντε θέλει περισσότερο χρήματα, παρά έμψυχο αντάλλαγμα και φέρεται να κοστολογεί τον παίκτη πάνω από 5.000.000 ευρώ.

Η Χετάφε έχει εκδηλώσει από τη μεριά της το ενδιαφέρον της για τον 26χρονο επιθετικό, όμως για την ώρα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα της Βαλένθια. Όπως δεν είναι γνωστό προς το παρόν, τι προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Τι θα γίνει τελικά; Ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει… Το βέβαιο είναι πως στην Ισπανία θεωρούν δεδομένο ότι ο Ντε Φρούτος θα αποχωρήσει από τη Λεβάντε μέσα στον Ιούλιο και βλέπουν να μετακινείται στη Μαδρίτη, αν και οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button