Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χωρίς Εμβιλά στη Γαλλία ο Ολυμπιακός! (pic)

Σημαντική απώλεια για τον Ολυμπιακό, με τον Γιαν Εμβιλά να τίθεται οριστικά νοκ άουτ από το παιχνίδι με τη Ναντ. #slgr #olympiacosfc #EuropaLeague #Mvila #αποστολή #Nantes #season2022_2023

Σημαντική απώλεια για τον Ολυμπιακό, με τον Γιαν Εμβιλά να τίθεται οριστικά νοκ άουτ από το παιχνίδι με τη Ναντ.

Επιστροφή Αμπουμπακάρ Καμαρά, πρώτη για Μπόουλερ.

Σοβαρός πονοκέφαλος για τον Κάρλος Κορμπεράν ενόψει της πρεμιέρας των Πειραιωτών στους ομίλους του Europa League (8/9, 22:00) με τη Ναντ.

Ο Γιαν Εμβιλά ταλαιπωρείται από μία ίωση τις τελευταίες μέρες και τελικά δεν θα ταξιδέψει για τη Γαλλία. Πιθανότερος αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα των Ερυθρολεύκων θα είναι ο Πιέρ Κουντέ. Ανέτοιμος επίσης κρίθηκε ο Βρσάλικο παρότι έχει αναρρώσει, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπα.

Από εκεί και πέρα στην αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει μετά από 1,5 μήνα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ για πρώτη φορά βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Άγγλος εξτρέμ Μπόουλερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 23άδα συμπεριλήφθηκε ο 19χρονος αμυντικός μέσος της ομάδας Νέων, Αντρέας Ντόι.

Αναλυτικά η αποστολή των πρωταθλητών: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button