Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το ιδιαίτερα σημαντικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης…

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Συνέχεια στις σημαντικές νίκες που πήραν απέναντι στους «αιώνιους», σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, θέλουν να δώσουν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και θα ψάξουν το «τρίποντο» με φόντο τη δεύτερη θέση, αφού οι «κίτρινοι» έχουν 57 βαθμούς στη δεύτερη θέση και ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι στην τρίτη θέση με 54 βαθμούς.

Εκτός από το μεταξύ τους παιχνίδι υπάρχει το βράδυ και το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να αλλάξει επίσης τις ισορροπίες στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Οι ενδεκάδες

Ο Άρης θα υποδεχθεί με 4-2-3-1 τον ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Τζέγκο και Σάσα, με τους Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι και Μπερτόγλιο πιο μπροστά. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάνος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματίγια, Γκάνεα, Σίλβα, Μήτρογλου, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης και Μαρμαρίδης. Ο κ. Μάντζιος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπεναλουάν, Κάτσε και Μπρούνο.

Ο ΠΑΟΚ, από τη μεριά του, θα παραταχθεί ξανά με το 3-4-3 που επανέφερε μετά τον Αμπέλ Φερέιρα ο Πάμπλο Γκαρσία στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακός.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει ως στόπερ τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο και ως φουλ μπακ τους Ροντρίγκο και Μπάμπα.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Ντόουγκλας. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Σιφντέρσκι. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή, κάτι που θα γίνει ανήμερα του αγώνα.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γάλλος Ντελαζό, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σακρανί, Χακέ και τέταρτο τον Σκουλά. Στο VAR θα είναι ο επίσης Γάλλος Μπαστιέν και AVAR θα είναι ο Μωυσιάδης.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button