Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Πρόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Άλι!

Tην πρόθεση να κρατήσει τον Μοχανάντ Αλί και την επόμενη σεζόν στον Άρη, εξέφρασε στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο Θόδωρος Καρυπίδης. #slgr #arisfc #MohanadAli #slgrinterwetten

Tην πρόθεση να κρατήσει τον Μοχανάντ Αλί και την επόμενη σεζόν στον Άρη, εξέφρασε στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα προσπαθήσει να ανανεώσει τον δανεισμό του Μοχανάντ Άλι για ακόμα ένα χρόνο!

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Μοχανάντ Άλι. Ο Ιρακινός επιθετικός που υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν, κυριολεκτικά δεν μπορεί να συνέλθει!

Στο Λονδίνο για εξετάσεις ο Μοχανάντ Αλί – Πότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι δίπλα του από την πρώτη στιγμή και τον στηρίζει στο 100%. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το σημερινό (6/10) e-Sportime ο ισχυρός άνδρας του Άρη στη τελευταία συνομιλία που είχε με τον άτυχο ποδοσφαιριστή, δεσμεύθηκε οτι θα κάνει οτι περνάει από το χέρι του για να τον κρατήσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Ο Άλι είναι δανεικός για ένα χρόνο, αλλά οι σχέσεις του «Κάρυ» με την Αλ Ντουχάϊλ , ομάδα στην οποία ανήκει ο Ιρακινός, είναι εξαιρετικές. Ήδη τις επόμενες μέρες θα μεταφέρει το σχετικό αίτημα στην ομάδα του.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button