ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Ένα δύσκολο παιχνίδι έχει να δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία καθώς στις 21:30 θα αντιμετωπίσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Άρη στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. #slgr #arisfc #lamiafc #ΚύπελλοΕλλάδος #ενδεκάδες #season2021_2022

Ένα δύσκολο παιχνίδι έχει να δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία καθώς στις 21:30 θα αντιμετωπίσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Άρη στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. #slgr #arisfc #lamiafc #ΚύπελλοΕλλάδος #ενδεκάδες #season2021_2022

Εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ Λαμία. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα δώσει δυο αγώνες με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης σε διάστημα τριών ημερών και για τον λόγο αυτό η αποστολή θα παραμείνει στην συμπρωτεύουσα για δώσει και το μάτς του Κυπέλλου και για το πρωτάθλημα που είναι την Κυριακή.

Τώρα στα “καθαρά” αγωνιστικά ο Γρηγορίου έχει αφήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές στη Λαμία και λόγω τραυματισμών αλλά και λόγω ξεκούρασης.

Ο Γκαραβέλης έμεινε εκτός από τους τερματοφύλακες. Επίσης εκτός είναι ο Γκέντσογλου, ο Μανούσος, ο Ελευθεριάδης και Τρούμπουλος.

Αν προσπαθήσουμε τώρα να προσεγγίσουμε τη βασική ενδεκάδα της Λαμίας, θα δούμε τον Σαράνοφ στο τέρμα, τον Προβυδάκη δεξιά, τον Σαραμαντά αριστερά και τον Αντέτζο με τον Τζανετόπουλο στο κέντρο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρεθεί ο Τζανδάρης με τον Μπεχαράνο ενώ μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Νούνιες με τον Ταϊρόν να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.

Στο συγκεκριμένο μάτς, ίσως δούμε τον Μπανγκουρά να παίζει βασικός μαζί με τον Ρόμανιτς, ενώ σε άλλη περίπτωση ο Καραμάνος θα βρίσκεται μαζί με τον Σέρβο εξτρέμ στα πλάγια. Μοναδικός προωθημένος ο Τσούκαλος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button