Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Στη λίστα ο Άουρσνες

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως «εξετάζει», μεταξύ άλλων, την περίπτωση του χαφ της Μόλντε, Φρέντρικ Άουρσνες.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως «εξετάζει», μεταξύ άλλων, την περίπτωση του χαφ της Μόλντε, Φρέντρικ Άουρσνες. Μάλιστα, ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για τα οικονομικά δεδομένα.

Ο Φρέντρικ Άουρσνες βρίσκεται μεταξύ άλλων στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ. Ο κεντρικός της Μόλντε φαίνεται πως απασχολεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα «πάτησε» Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς. Εκτός αυτού, ο Φρέντρικ Άουρσνες φαίνεται να αρέσει και να εξετάζεται σοβαρά.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ρώτησαν για τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μάθουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Μόλντε. Κάτι που φανερώνει τις προθέσεις του ΠΑΟΚ και το επίσημο ενδιαφέρον, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο 25χρονος Νορβηγός αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κυρίως ως κλασικό «οκτάρι». Το συμβόλαιό του με τη Μόλντε ολοκληρώνεται στα τέλη του 2021.

Αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται στην ομάδα από το 2016.Η χρηματιστηριακή του αξία, τη δεδομένη στιγμή, ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Πηγή: Sportime. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button