Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το preview 24ης αγωνιστικής

Δείτε ποιες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η δεύτερη ημέρα της 24ης αγωνιστικής της SuperLeague.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-Π.Α.Ο.Κ. 15:00 NS2

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει στην Τρίπολη για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο ματς. Ο Καλτσάς είναι ανάμεσα στους 19 που έχει επιλέξει ο Σάββας Παντελίδης και την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει αν θα μπει και στην 18άδας έχοντας τη δυνατότητα φυσικά να αγωνιστεί. Αντίθετα εκτός έμεινε και πάλι ο τραυματίας Ισνάλδο.
Ο ΠΑΟΚ πάλι θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο, ώστε να μην αφήσουν πίσω του πολύτιμους βαθμούς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να αφήσει τον Τιμπό Μουλέν εκτός 18άδας για τον κρίσιμο αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα και συμπεριέλαβε σ’ αυτή όλα τα επιθετικά όπλα του.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας: Αθανασιάδη, Τσιφτσή, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Γιαννούλη, Μπέρτο, Κώτσιρα, Σελίν, Κυριακόπουλο, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδη, Καλτσά, Ζααντί, Μανιά και Δουβίκα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ρέι, Αζεβέδο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Κάμπος, Μακ, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Λ. 17:15 NS3

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα τη Λάρισα, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία. Οι Βοιωτοί που βρίσκονται στην 11η θέση με 26 βαθμούς θέλουν το τρίποντο για να διατηρήσουν τη διαφορά από τον αντίπαλο και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.
Η Λάρισα (12η θέση, 25 βαθμούς) χρειάζεται το διπλό για να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς ενόψει της συνέχειας. Ο Ράτκο Ντόστανιτς έχει αρκετές απουσίες καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φατιόν, Γουάλας που είναι τιμωρημένοι ενώ εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς και εκτός έμεινε και ο Γκοϊκοβιτς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός:———

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοφ, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρατάσιος, Μόρας, Ρέντζας, Χούμπτσεφ, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Δερμιτζάκης, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Περόνε, Κρίζμαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS1

Στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να μην υποχωρήσουν στη βαθμολογία και χάσουν σημαντικούς βαθμούς. Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και πήρε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.
Ενω, οι πράσινοι θα αγωνιστούν στο ματς της Κυριακής με στόχο να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα, που θα τους δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μολίνς, Λουτσιάνο και Μυστακίδη. Αντίθετα, στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού είναι οι Κουρμπέλης και Κουλιμπαλί.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά.

ΠΑΟ: Βλαχοδημος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπελης, Κουλιμπαλι, Γιόχανσον, Ινσουα, Λούντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδαρης, Δωνης, Μουνιε, Χατζηγιοβαννης, Πισπας και Αλτμαν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-Π.Α.Ο.Κ.“ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ”04 Μαρτίου 2018 15:00NS20
A.E.K.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ04 Μαρτίου 2018 17:15NS20
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Λ.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ04 Μαρτίου 2018 17:15NS30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΣΤΑΔΙΟ “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”04 Μαρτίου 2018 19:30NS10

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button