Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το preview της 7ης αγωνιστικής της Superleague!

Εκτός από τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΛ το σημερινό πρόγραμμα της Superleague περιλαμβάνει άλλες τρεις αναμετρήσεις

Δείτε τα Preview των αγώνων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 16:00 ΕΡΤ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι, μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά το 1-1 με τον Αστέρα. Ο Γιώργος Δώνης θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αντίθετα με τον Έργκους Κάτσε που έμεινε εκτός. Ο Ελληνας τεχνικός δεν πήρε, επίσης, μαζί του τον Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος είχε χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού. Νοκ άουτ είναι και οι τραυματίες Μουνιέ, Στάικος. 
Ενώ, ο Πανιώνιος θέλει να καταφέρει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση για να διεκδικήσει τον βαθμούς ή τους βαθμούς. Για το παιχνίδι δεν υπολογίζονται για ακόμη μια φορά οι τραυματίες Καμαρά και Μανοΐλοβιτς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟ: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Καμπετσής, Μακέντα.

Πανιώνιος: Κότνικ, Μαλέρμπ, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Κόρμπος, Πίρις, Κεϊτά, Οικονομίδης, Σεράφ, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι, Σιντί Αλί, Τσιλούλης, Μανθάτης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 18:15 NS1

Ο ΠΑΣ φιλοξενεί στα Γιάννινα τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν μετά τη διακοπή να επιστρέψουν στις νίκες, ώστε να πάρουν τρεις σημαντικούς βαθμούς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λέο, Μπουκουβάλας, Περιστερίδης, όπως και οι Τσικάρσκι, Παμλίδης, Ευαγγέλου, Λουκίνας για λόγους τακτικής.
Ο Παναιτωλικός πάλι επιθυμεί να συνεχίσει με νίκη στη διοργάνωση, μετά το 2-1 με τον Λεβαδειακό. Ο Σεμπάστιαν Έρικσον δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς και ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Μαζί με τον εγχειρισμένο Μιχάι, ο οποίος επιστρέφει σε δύο μήνες.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Κακούμπα, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Κάστρο, Κούζικ, Βιδάλ, Γιάκος, Μυστακίδης, Κρίζμαν, Ξύδας, Αθανασιάδης.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Χαντάκιας, Μαλής, Άργκους, Λιάβας, Τσοκάνης, Βασιλούδης, Πάουλο, Μαρινάκη

Α.Ε.Λ.-ΛΑΜΙΑ 20:30 NS1

Η Λάρισα αντιμετωπίζει τη Λαμία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Η ΑΕΛ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και γι΄αυτό θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική. Στην αποστολή βρίσκεται ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, αντιθέτως, εκτός έμειναν οι Ζίζιτς και Καρανίκας, οι οποίοι είχαν αποβληθεί στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την την Ξάνθη.
Ενώ, η Λαμία, μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΟΦΗ θέλει να καταφέρει να φτάσει σε ένα σημαντικό εκτός έδρας αποτελέσμα, για να ααναρριχηθεί στη βαθμολογία. Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Μπερτόλιο παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο τραυματίας Καραγκούνης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΑΕΛ:Κρίστινσον, Παϊτέρης, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Λεοζίνιο, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Σαχίτι, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν και Νούσιος.

Λαμία:Σαράνοφ, Μελίσσας Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Οσμάν, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

ΑΓΩΝΑΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ SCORE

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 20 Οκτωβρίου 2018 16:00 –

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 20 Οκτωβρίου 2018 18:15 –

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.-A.E.K. 20 Οκτωβρίου 2018 19:00 –

Α.Ε.Λ.-ΛΑΜΙΑ 20 Οκτωβρίου 2018 20:30 –

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 21 Οκτωβρίου 2018 18:15 –

ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. 21 Οκτωβρίου 2018 19:00 –

Ο.Φ.Η.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21 Οκτωβρίου 2018 20:30 –

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 22 Οκτωβρίου 2018 19:00 –

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button