ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκούγκα!

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό το «διαζύγιο» του ΠΑΣ Λαμία με τον Γκούγκα Παλαβαντισβίλι και ο Γεωργιανός μέσος βρήκε ήδη την επόμενη ομάδα της καριέρας του. ➡(Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του LamiaSports.com, πατήστε εδώ https://www.facebook.com/lamiasports, έπειτα την επιλογή "ακολουθήστε" και μετά βάλτε μας στα "αγαπημένα")

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό το «διαζύγιο» του ΠΑΣ Λαμία με τον Γκούγκα Παλαβαντισβίλι και ο Γεωργιανός μέσος βρήκε ήδη την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Είχε γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, πως για προσωπικούς λόγους ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον ΠΑΣ Λαμία και να επιστρέψει στη χώρα του.

Το «διαζύγιο» έγινε επίσημο πριν από λίγη ώρα, με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ να δημοσιοποιεί την λύση της συνεργασίας της με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Γκούγκα λοιπόν θα επιστρέψει στη Γεωργία, όπου βρήκε και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η ομάδα που θα αγωνίζεται ο βραχύσωμος μέσος είναι η Ντιναμό Μπατούμι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παλαβαντισβίλι έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα της Γεωργίας, η οποία παρεπιπτόντως αγωνίζεται και στο Europa Conference League.

Αναμένουμε λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση της Ντιναμό, ενώ όταν ολοκληρωθεί το deal ο Γκούγκα θα προσθέσει στην ποδοσφαιρική του καριέρα την 9η ομάδα του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button