Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κάλεσμα του Αστέρα ενόψει ΑΕΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την πρωτοπόρο στην βαθμολογία ΑΕΚ και καλεί τους φιλάθλους του να βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα. Μάλιστα, η προσμονή για τον εντός έδρας αγώνα κορυφώνεται αν αναλογιστεί κανείς οτι η Τρίπολη έφυγε αήττητη από Καραϊσκάκη και Πηγάδια. Αναλυτικά το κάλεσμα της ΠΑΕ:

Μετά από δύο θετικά αποτελέσματα στις έδρες του Ολυμπιακού και της Ξάνθης, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επιστρέφει στο γήπεδο του. Επιστρέφει στην έδρα του που θέλει και πάλι να τη μετατρέψει σε “κάστρο”, όπως κατά το ένδοξο πρόσφατο παρελθόν όπου η ομάδα κατακτούσε στην Τρίπολη τη μία νίκη μετά την άλλη.

Ένα κατάμεστο κιτρινομπλέ “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει η Αρκαδία και η Πελοπόννησος στην προσπάθεια που με μεράκι, αγάπη και θυσίες κάνουν εδώ και δεκαπέντε χρόνια οι ιδιοκτήτες της ομάδας μας, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης.

Η παρουσία του κόσμου του ΑΣΤΕΡΑ είναι αυτή που θα τους δώσει τα πιο ισχυρά κίνητρα για τη συνέχεια.

Σας περιμένουμε όλους μαζί, στον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή (01/10, 20:30), να φωνάξουμε συνθήματα για τον ΑΣΤΕΡΑ και να σταθούμε δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας», αναφέρει το κάλεσμα του Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button