Uncategorized

Με τέσσερα σημεία απο 1.70 έως 4.10

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου ξεκινάει και θα αφήσει πίσω του ένα καλοκαίρι με Euro, Ολυμπιακούς Αγώνες …χωρίς θεατές και στάχτη απο τις φωτιές που στην Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο. Ας ευχηθούμε (γιατί δεν έμεινε και τίποτα άλλο) ο χειμώνας που θα έρθει -αργεί ακόμη- να κυλήσει ομαλά.

Εχθές είχαμε και τις κληρώσεις για το Europa League αλλά και για ο Conference League της UEFA που συμμετείχαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν δύσκολο έργο στους ομίλους της διοργάνωσης, καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι με τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ. Ενώ ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός, αφού θα αντιμετωπίσει στον όμιλο τις Κοπεγχάγη, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν.

Και πάμε τώρα στα δικά μας πολλές επιλογές που μπερδεύουν και αποπροσανατολίζουν αλλά δεν θα παρεκκλίνουμε και θα παραμείνουμε σταθερά στα πρωταθλήματα που επιλέξαμε απο την αρχή της φετινής στοιχηματικής σεζόν. Τέσσερις επιλογές και σήμερα για την στήλη μας με μία δυάδα και δυο επιλογές στην κατηγορία #bonus bets.

Στην βασική μας δυάδα δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε με το Μαρσέιγ-Σέντ Ετιέν μετά τα όσα έγινα την προηγούμενη αγωνιστική στο παιχνίδι με την Νίς. Ενώ το δεύτερο παιχνίδι είναι το Φιορεντίνα-Τορίνο απο την Serie A στις 21:45. Στην κατηγορία #bonus bets θα ασχοληθούμε με λίγο ρίσκο με τα παιχνίδια Νίς-Μπορντό στην Ligue 1 και το Παλεστίνο-Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα απο την Primera Division της Χιλής.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button