Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Μπορούμε να καλύψουμε τα κενά»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τον δύσκολο αγώνα με την Ζαλγκίρις και τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά μπορεί να πάρει το ματς.

Όλοι είναι έτοιμοι ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα να καλύψουν το κενό των τραυματιών Πρίντεζη, Μάντζαρη και Μιλουτίνοφ.

Για το ματς:«Οι διακοπές έχουν τελειώσει προ καιρού… Το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις είναι και κρίσιμο και δύσκολο, η ομάδα του Σάρας έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα ως τώρα και το έργο μας θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε άμυνα και επίθεση και δεν πρέπει να μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο γήπεδο».

Για τις απουσίες βασικών παικτών και κατά πόσο αυτές μπορούν να καλυφθούν: «Πάμε χωρίς 3 βασικούς παίκτες μας, 3 παίκτες πολύ έμπειρους, ωστόσο διαθέτουμε κι άλλους εγνωσμένης αξίας. Πιστεύω σε όλο το ρόστερ του Ολυμπιακού και με κάποια σχήματα που έχουμε ετοιμάσει, θεωρώ ότι θα καλύψουμε τα κενά που έχουν προκύψει».

Για τον Ούντριχ: «Πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη, αν και δεν ξέρουμε ούτε αν θα παίξει, ούτε σε τι κατάσταση είναι. Τον έχουμε… δουλέψει, πάντως, στο scouting και είμαστε προετοιμασμένοι, αν αγωνιστεί».

Για την Ζαλγκίρις σαν ομάδα«Έχουν διακριτούς ρόλους, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν κάθε φορά στο παρκέ. Είναι μία πολύ μαχητική ομάδα, δεν τα παρατάει ποτέ και στην επίθεση παίζει πάντα με κατευθύνσεις και πλάνο. Θέλουμε να μπλοκάρουμε τον τρόπο παιχνιδιού της και να διαβάσουμε την άμυνά τους σωστά».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button