Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Πεντάρα» ο Ολυμπιακός, έχασε η ΑΕΚ στη Λιβαδειά!

Δείτε τα σημερινά αποτελέσματα της SuperLeague Υποδομών.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο 17′ είχε δοκάρι με τον Παύλο Παπαδόπουλο.

Στο 23′ ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκόρ. Ο Κιρτζιαλίδης σούταρε δυνατά, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε και ο Βάρκας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 31’ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Χρήστου. Ο επιθετικός του Απόλλωνα βγήκε τετ α τετ με τον Νικοπολίδη, πλάσαρε και έφερε το ματς στα ίσια.

Η απάντηση του Ολυμπιακού, όμως, ήταν άμεση και ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 με τον Βοΐλη! Ο Κουγιός έδωσε στον 17χρονο επιθετικό και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1 για τους Πειραιώτες.

Στο 43′ ο Κωστανάσιος κέρδισε πέναλτι, ο Βοϊλης ανέλαβε την εκτέλεση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50′ ο Ολυμπιακός σημείωσε και 4ο γκολ με δυνατό σουτ του Γιώργου Νεοφυτίδη από το ύψος του πέναλτι και στο 64′ ο Αλέξανδρος Βοϊλης διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πανάγου, Κουγιός, Παπαδόπουλος, Αγιώτης, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος, Ξενιτίδης (58΄ Τσερκώνης), Βάρκας, Κιρτζιαλίδης (61′ Χατζηιωαννίδης), Βοϊλης (67′ Κατσούκης).

Απόλλων Σμύρνης: Σταματίου, Παπακωνσταντίνου, Διονέλης, Γεωργακόπουλος, Τζιόλας, Σαβουλίδης, Σαχσανίδης (61′ Κοκκόρης), Κατσάρας (75′ Σωτηρόπουλος), Χρήστου, Σαρρηγιάνης (70′ Γιαούπι), Μεσσήνης.

Από την άλλη η ΑΕΚ ηττήθηκε εκτός από τον Λεβαδειακό με σκο 1-0 και παρέμεινε αρκετά χαμηλά από την κορυφή.

Σκόρερ για τους Βοιωτούς ο Παχούμης, στο 70΄του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Ζωγράφος, Σαλιάι (92′ Μανέττας) Φάσσας, Ματσωτάι, Λιάγκας, Αργυρίου, Δήμος, Κουκοβίνος, Μιτακίδης (65′ Παχούμης) Βήχος, Πόρης (73′ Βλαβιανός)

ΑΕΚ: Γκίνης, Ασπρογιάννης, Μωραϊτάκης, Τσιβελεκίδης, Μπογκντάνι, Στυλιανόπουλος, Αντωνίου (76′ Σταμούλης) Ζιώγας (60′ Μπάμπης) Γιάντομ, Μπότος, Χριστόπουλος (60′ Μούλτσιας)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button