Άλλα αθλήματα

«Στούκα», συντρίμμια, κ@λοδάχτυλα και σφαλιάρες: Τρομακτικό ατύχημα Μπότας-Ράσελ! (vids)

Στον 33ο γύρο του αγώνα στην Ίμολα Τζόρτζ Ράσελ και Βάλτερι Μπότας ακούμπησαν, βγήκαν στην αμμοπαγίδα και διέλυσαν τα μονοθέσιά τους, οδηγώντας σε διακοπή του grand prix μετά τα μεταξύ τους... γαλλικά!

Στον 33ο γύρο του αγώνα στην Ίμολα Τζόρτζ Ράσελ και Βάλτερι Μπότας ακούμπησαν, βγήκαν στην αμμοπαγίδα και διέλυσαν τα μονοθέσιά τους, οδηγώντας σε διακοπή του grand prix μετά τα μεταξύ τους… γαλλικά!

Ο πιλότος της Ουίλιαμς πάτησε στο βρεγμένο κομμάτι (και λίγο στο χορτάρι, ίσως) της πίστας, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να… στουκάρει πάνω στον Φινλανδό της Μερσέντες.

Ράσελ και Μπότας έφυγαν με πολλά χιλιόμετρα στα προστατευτικά και διέλυσαν τα μονοθέσιά τους, με αποτέλεσμα να γεμίσει ο τόπος θραύσματα και μοιραία ν’ αποφασιστεί η διακοπή του αγώνα και η κόκκινη σημαία μέχρι να μαζευτούν τ’ ανθρακονήματα.

 

 

Τα… ωραία, ωστόσο, έλαβαν χώρα αμέσως μετά: ο Ράσελ θεώρησε (αδικαιολόγητα, μιας και φταίει ο ίδιος) πως ο Μπότας τον έκλεισε και πήγε να του ζητήσει το λόγο, ο Φινλανδός του έδειξε το μεσαίο δάχτυλο και ο μικρός τον χτύπησε στο κράνος!

Παλιά, «κακή» Φόρμουλα 1 την εποχή της «κορεκτίλας»…

 

πηγή: SDΝΑ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button