ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λίστα με free agents για τον ΠΑΣ Λαμία (pics)

Μιας και βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, είπαμε και εμείς να κάνουμε την έρευνά μας με τη βοήθεια του transfermarkt.com σας παραθέτουμε την πρώτη λίστα με free agents ποδοσφαιριστές που ΘΑ μπορούσαν να απασχολήσουν τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #transfer #free_agents #transfermarkt #season2021_2022 #slgrinterwetten

Μιας και βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, είπαμε και εμείς να κάνουμε την έρευνά μας με τη βοήθεια του transfermarkt.com σας παραθέτουμε την πρώτη λίστα με free agents ποδοσφαιριστές που ΘΑ μπορούσαν να απασχολήσουν τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #transfer #free_agents #transfermarkt #season2021_2022 #slgrinterwetten

Ψάχνοντας στη λίστα του transfermarkt.com και στους free agents ποδοσφαιριστές, δηλαδή αυτούς που δεν έχουν ομάδα, βρήκαμε ορισμένες καλές περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Βάλαμε ως προϋπόθεση να έχουν μείνει ελεύθεροι από τις 31 Δεκεμβρίου έτσι ώστε να μην υπάρχουν μέσα ποδοσφαιριστές που έχουν να παίξουν μπάλα από το καλοκαίρι.

Βρήκαμε λοιπόν δύο σέντερ μπακ, έναν δεξιό οπισθοφύλακα, έναν κεντρικό μέσο, ένα δεκάρι, έναν αριστερό εξτρέμ και δύο σέντερ φορ.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την άμυνα:

Richard Windbichler

Ο Richard Windbichler είναι ένας αυστριακός σέντερ μπακ ο οποίος έχει πάνω από 130 συμμετοχές στην Bundesliga της Αυστρίας, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας και ένα Super Cup Κορέας.

Tα στατιστικά του Windbichler:

 

Rudy Camacho

Ως δεύτερη επιλογή έχουμε αυτή του Rudy Camacho. Είναι Γάλλος, έμπειρος σέντερ μπακ με παρουσία σε Γαλλία, Βέλγιο και Καναδά. Έχει αγωνιστεί σε 92 αγώνες με τη Montreal CF, έχοντας κατακτήσει μάλιστα και δύο Κύπελλα Καναδά.

Τα στατιστικά του  Camacho:

 

Alex Pinto

Για τη θέση του δεξιού μπακ, βρήκαμε έναν νεαρό Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, τον Alex Pinto. Ο Pinto είναι μεγαλωμένος στις ακαδημίες της Benfica, έχοντας παίξει 57 παιχνίδια με την ομάδα Β΄του συλλόγου. Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της χώρας του ενώ έχει αγωνιστεί και στην πρώτη και στην δεύτερη κατηγορία της χώρας του.

 

Τα στατιστικά του Alex Pintο:

 

Προχωράμε και περνάμε στο κέντρο και στη μεσοεπιθετική γραμμή:

Levan Arveladze

O Levan Arveladze, είναι ένας σκληροτράχηλος μέσος, μισός Γεωργιανός μισός Ουκρανός με παρουσία κυρίως στα πρωταθλήματα της Ουκρανίας. Είναι ένα «πολυεργαλείο» του κέντρου καθώς αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και κεντρικός μέσος ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και στα άκρα του άξονα με αρκετά μεγάλη επιτυχία. Με την ουκρανική Desna μέτρησε 90 εμφανίσεις με 12 γκολ και 7 ασίστ ενώ η πιο παραγωγική του συμμετοχή ήταν με την Naftovyk όπου σε 48 αγώνες είχε 11 γκολ και 10 ασίστ.

Τα στατιστικά του Levan Arveladze:

 

Alan Nahuel Ruiz

Ίσως ο πιο γνωστός της λίστας μας είναι ο Alan Ruiz. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με ιταλικό διαβατήριο έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Sporting CP, η Aldosivi, η San Lorenzo, η CA Colon αλλά και η Gremio. Στην τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε, την Arsenal Sarandi είναι 48 εμφανίσεις 3 γκολ και 1 ασίστ. Είναι διεθνής με την Κ20 της Εθνικής Αργεντινής.

Τα στατιστικά του Alan Ruiz:

 

Pavel Savitskiy

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Pavel Savitskiy από το Football Manager, όπου το 2015 ήταν το wonderkid… των wonderkid με στατιστικά και χαρακτηριστικά που «ζάλιζα».

Στην πραγματικότητα, ο Pavel είναι εξίσου ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, διεθνής με όλες τις εθνικές της Λευκορωσίας ενώ με την Neman Grodno, συμπλήρωσε 203 συμμετοχές, 70 γκολ και 26 ασίστ.

Με την Dynamo Brest, έπαιξε σε 99 αγώνες, είχε 42 γκολ και 14 ασίστ ενώ με την ανδρική ομάδα της Λευκορωσίας έχει σκοράρει 6 φορές σε 22 αγώνες.

Τα στατιστικά του Pavel Savitskiy:

 

Matias Castro

Γνωστός στο ελληνικό κοινό, ο Ματίας Κάστρο έχει φορέσει τις φανέλες τόσο της Ξάνθης όσο και του Ιωνικού με μεγάλη επιτυχία. Με τους Ακρίτες είχε 65 αγώνες, 11 γκολ και 2 ασίστ, ενώ με τους Νικαιώτες είχε 15 τέρματα σε 27 αναμετρήσεις ενώ είχε δώσει και 2 ασίστ.

Έχει αγωνιστεί επίσης στην Danubio FC με 35 αγώνες και 11 ασίστ, ενώ τη σεζόν 2021-2022 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της SuperLeague 2 με τη φανέλα του Ιωνικού.

Τα στατιστικά του Matias Castro:

 

Nika Kacharava

Ο τελευταίος της λίστας μας είναι σέντερ φορ. Είναι Γεωργιανός όμως έχει γεννηθεί στην Κύπρο. Ο Nika Kacharava, μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Ανόρθωσης με την οποία είχε 11 γκολ σε 60 αγώνες ενώ είχε μοιράσει άλλα 15.

Mε την FC Tskhinvali είχε βρει δίχτυα 25 φορές σε 32 αγώνες ενώ είχε περάσει και από τον Εθνικό Άχνας με 16 γκολ και 7 ασίστ μέσα σε μία χρονιά.

Είναι διεθνής με την Εθνική Γεωργίας μετρώντας 24 αγώνες και 3 γκολ.

Τα στατιστικά του Nika Kacharava:

Διαβάστε επίσης

Back to top button