Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

“Ο Αντετοκούνμπο έχει προοδεύσει με την ταχύτητα του φωτός”

Η εθνική ομάδα της Σερβίας συνέτριψε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα  με 93-61 με τον προπονητή των Σέρβων να κάνει δηλώσεις. Παρά την νίκη της ομάδας του με μεγάλη διαφορά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξέφρασε την συμπάθειά του για την “γαλανόλευκη”, πλέκοντας παράλληλα και το εγκώμιο του Γιάννη Αντεντοκούνμπο. Σχετικά με την απουσία του φόργουαρντ των Μπάκς είπε:

«Η Ελλάδα είναι σπουδαία ομάδα. Ίσως ήταν κουρασμένη από το προηγούμενο παιχνίδι της. Καμία ομάδα δεν ανοίγει όλα τα χαρτιά της στην προετοιμασία. Ο Αντετοκούνμπο ήταν μεγάλη απουσία για αυτούς, όπως κι εμείς είχαμε απουσίες. Ο Αντετοκούνμπο έχει προοδεύσει με την ταχύτητα του φωτός και η προσθήκη του σίγουρα θα προσφέρει αθλητικά προσόντα στην ομάδα».

Για την ομάδα του είπε τα εξής:

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να μην κοιτάμε το αποτέλεσμα του αγώνα και τα στατιστικά. Αυτοί είναι αγώνες προπόνησης. Δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε όλοι, περιμένοντας να επιστρέψουν οι τραυματίες μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε πως θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας.Μου άρεσε η ενέργεια που είχαμε στην άμυνα, αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε ετσι και να μην χαλαρώσουμε».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button