Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νίκησε και πήρε ανάσα ο Παναθηναϊκός!

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Τάσης

Ο Παναθηναϊκός έστω και με 1-0 επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 σε ένα ματς που ήθελε τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πεντάδαςαλλά και να αποκτήσει και πάλι ηρεμία.

Το ματς είχε ρυθμό και ωραίες φάσεις. Ο ΠΑΟ βρήκε νωρίς το γκολ στο 16′. Και μάλιστα στην πρώτη του φάση απέναντι σε έναν καλά κλεισμένο Αστέρα.

Ο Κουρμπέλης έβγαλε τον Άλτμαν και αυτός αφού στόπαρε με δυνατό σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0.

Ο Αστέρας δειλά-δειλά προσπάθησε να βγει μπροστά. Αλλά εκτός από ένα σουτ του Καλτσά στο 30′ που έφυγε άουτ δεν πάτησε την περιοχή του Διούδη με αξιώσεις στο α’ μέρος.

O ΠΑΟ στο 44′ θα είχε φτάσει κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά σε κόντρα που έφυγαν οι πράσινοι ο Χατζηγιοβάνης άργησε να γυρίσει στον Μακέντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήλεγχε απόλυτα το ματς. Κρατούσε και τον Αστέρα μακριά από την περιοχή του. Ενώ στο 77′ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσει” το ματς αλλά ο Μακέντα που βγήκε τετ-α-τετ πλάσαρε άσχημα, άουτ.

Ο ΠΑΟ λοιπόν δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τη νίκη και να πάρει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης(71′ Κουρμπέλης), Κάτσε, Χατζηγιοβάνης(81′ Πούγγουρας), Άλτμαν(61′ Μουνιέ), Μπουζούκης, Μακέντα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας(74′ Τσιλιανίδης), Τριανταφυλλόπουλος, Βλάχος, Ματρικάρντι, Μπελόκ, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Καλτσάς, Φερνάντεθ(83′ Δουβίκας), Μανιάς(60′ Αραβίδης)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button