Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ψάχνεται για Ενσουέ ο Παναθηναϊκός»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κύπρο, ο Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Δώνης τσεκάρουν την περίπτωση του 29χρονου μεσοεπιθετικού Εμίλιο Ενσουέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ.

Την περίπτωση του Εμίλιο Ενσουέ εξετάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.ballla.com.cy. Τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Δώνης, αφού ο ίδιος τον υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο έλυσε πριν από λίγο καιρό την συνεργασία του.

Πρόκειται για έναν 29χρονο πολυσύνθετο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ισπανία (έπαιξε σε όλες τις μικρές εθνικές της) επέλεξε να εκπροσωπεί την Εκουατοριανή Γουινέα, με την οποία έχει 10 γκολ σε 18 διεθνείς συμμετοχές.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά σταδιακά έγινε ένας πολύ επιθετικογενής μπακ-χαφ, με μία σπουδαία εξαετία στην Μαγιόρκα (2008-14), την φανέλα της οποίας φόρεσε 142 φορές (με 13 γκολ).

Ο Ενσουέ παρότι είναι μόλις 29 ετών έχει παίξει ως δανεικός σε Ρεαλ Σοσιεδάδ και Καστεγιόν, ενώ πριν τον ΑΠΟΕΛ πέρασε από την αγγλική Championship για τέσσερα χρόνια, όπου αγωνίστηκε σε Μίντλεσμπρο (70 συμμετοχές / 3 γκολ) και την Μπέρμιγχαμ (36 συμμετοχές / ένα γκολ).

Όπως τονίζει το δημοσίευμα ο Γιώργος Δώνης πρότεινε την περίπτωση του στον Νίκο Νταμπίζα για την νέα σεζόν και η περίπτωση του εξετάζεται, αν και όπως αναφέρεται από την ίδια πηγή το «τριφύλλι» δεν μπορεί να του προσφέρει συμβόλαιο με απολαβές πάνω από 250.000 ευρώ ετησίως.

Παρότι πέρσι έκανε μία πολύ ηχηρή σεζόν με τους «γαλαζοκίτρινους» (7 γκολ σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος), φέτος έπεσε σε δυσμένεια με τον Ιταλό Πάολο Τραμετζάνι στον πάγκο. Ένα μήνυμα στα social media κατά του προπονητή του έφερε την μονομερή λύση της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ, με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό να εξετάζει πια τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ενόψει της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button