Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θλάση ο Οντουμπάτζο, μένει εκτός για δύο εβδομάδες

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες οπότε θα χάσει τουλάχιστον τους τέσσερις επόμενους αγώνες του Άρη. #stoiximan_slgr #arisfc #Odubajo #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες οπότε θα χάσει τουλάχιστον τους τέσσερις επόμενους αγώνες του Άρη.

Ο τραυματισμός του Μόουζες Οντουμπάτζο αποδείχθηκε σοβαρός καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι υπέστη θλάση β’ βαθμού στο γαστροκνήμιο και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό (26/4), ΠΑΟΚ (30/4), Βόλο (3/5), ΑΕΚ (6/5) και θα προσπαθήσει να επανέλθει στην τελευταία αγωνιστική των play-offs απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να επανεξεταστεί και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει αγώνες των play-offs.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button