Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Γκολ σε Γαλλία και Σουηδία»

Οι στοιχηματικές αποδόσεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές αποδόσεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, συνεχίζονται σήμερα οι εμβόλιμες αγωνιστικές στην Ευρώπη και σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια από την Γαλλία και την Σουηδία. Φυσικά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις εμβόλιμες αγωνιστικές ειδικά όταν οι ομάδες έρχονται ή θα έχουν Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πάμε να δούμε τα δυο παιχνίδια πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΕΤΣ 20:00

H Σεντ Ετιεν έρχεται από δύο ήττες στα παιχνίδια με Γάνδη και Ανζέ όπου μάλιστα δέχτηκε συνολικά 7 τέρματα και γενικά έχει σε 5 αγώνες 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά θα παραταχθεί στο παιχνίδι με την Μέτς με 4 απουσίες ενώ έχει και 3 αμφίβολους. Λογικό με τόσες απουσίες και αλλαγές να μην μπορεί να βρει μια σειρά στο παιχνίδι της. Από την άλλη η Μέτς έχει 4 ήττες και 1 νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια. Η μεν Σέντ Ετιέν βρίσκεται στην 17η θέση ενώ η Μέτς στην 18η , όποιος χάσει θα βυθιστεί ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία.

Η προϊστορία είναι υπέρ της Σεντ Ετιεν με 7-2-1 αλλά σήμερα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Και με το σκεπτικό ότι έρχεται η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νιμ αλλά και το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Βόλσφμπουργκ για το Europa League. Επιλογή το g/g & over 2.5 με ρίσκο με απόδοση 2.45 αλλά η ισοπαλία σε αυτή  την φάση φαίνεται πως δεν βολεύει κανέναν και πιθανόν και οι δυο ομάδες να ρισκάρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΣΙΡΙΟΥΣ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ 20:00

H Xαμαρμπί μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στην Αϊκ την προηγούμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει σήμερα εκτός την Σίριους. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 2-1 επί της Αϊκ έχουν αρχίσει (και καλά κάνουν) να ονειρεύονται ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 53 τέρματα και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την τρίτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 43 γκολ.

Η Χάμαρμπι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την νίκη επι της Αϊκ και να ελπίζει σε κάποιο στραβοπάτημα εκ των Αϊκ και Μάλμε για να διεκδικήσει στα ίσα μέχρι τέλους το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα και στο 2 & over 1.5 με απόδοση 1.75.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ :

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΕΤΣ

g/g & over 2.5 (2.45)

ΣΙΡΙΟΥΣ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

2 & over 1.5 (1.75)

Διαβάστε επίσης

Back to top button