FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο περίμενε… και ο ΠΑΣ Λαμία!

Όπως και άλλες ομάδες οι οποίες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, έτσι και ο ΠΑΣ Λαμία περιμένει πως και πως το ΔΣ της Super League.

Με το «βλέμμα» στο προσεχές (25/6) Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, όπου θα παρευρεθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προχωρούν τα πλάνα τους στη Λαμία ενόψει της νέας σεζόν, καθώς όσα θα προκύψουν σχετικά με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος θα διαμορφώσουν το μεταγραφικό σκηνικό.

Στην αρχή το φλέγον ζήτημα στις τάξεις των Φθιωτών, αναφορικά με τη δεύτερη σεζόν τους στα «σαλόνια», ήταν ο άνθρωπος που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου. Η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Μπάμπη Τεννέ για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο έδωσε το έναυσμα για «γκάζι» στα ανοικτά θέματα του ρόστερ.

Οι ανανεώσεις (Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Τσούκαλος, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μελίσσας) και οι μεταγραφές (Πλιάτσικας, Δημούτσος, Επστάιν, Βάντερσον) έδωσαν την πρώτη εικόνα σχετικά με το έμψυχο δυναμικό που θα έχει ο Έλληνας τεχνικός στη διάθεσή του. Ωστόσο εδώ και 10 μέρες παρατηρείται στασιμότητα στις κινήσεις που υπολείπονται για την πλήρη διαμόρφωσή του.

Ο λόγος είναι η επικείμενη συνάντηση κορυφής για το ελληνικό ποδόσφαιρο στις 25 Ιουνίου, όταν η Superleague θα πραγματοποιήσει Διοικητικό Συμβούλιο με παρόντα τον Γιώργο Βασιλειάδη. Αντικείμενο θα είναι το μέλλον του συνεταιρισμού, η ηγεσία της Λίγκας, όπως φυσικά και η αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Τα θέματα αυτά αφορούν καθετί σημαντικό για τις προσεχείς εξελίξεις, αφού επηρεάζει την έναρξη της διοργάνωσης της σεζόν 2018/19, αλλά και το μπάτζετ των ομάδων.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων, οι συμφωνίες που θα παρουσιαστούν, θα προταθούν ή θα προκύψουν, καθώς και οι κατηγορίες που θα διαμορφώσουν το ποδόσφαιρο της νέας σεζόν θα κρίνουν τα χρήματα που θα μπορεί να δώσει η Λαμία για μεταγραφές, αφού τα έσοδά της προέρχονται κατά σημαντικό βαθμό από τη συμφωνία με τη NOVA. Στη φθιωτική ΠΑΕ δεν κρύβουν εξάλλου τον εκνευρισμό τους για τα οφειλόμενα της περσινής σεζόν, που φτάνουν σχεδόν τις 350.000-400.000 ευρώ.

Κατά τ’ άλλα, στην ομάδα φτάνουν καθημερινά δεκάδες προτάσεις παικτών από μάνατζερ, ορισμένες εκ των οποίων εξετάζονται, αλλά δίχως να μπορεί να προκριθεί κάποια, χωρίς να υπάρχει εικόνα για τα διαθέσιμα χρήματα. Η Δευτέρα 25 Ιουνίου αναμένεται λοιπόν… μεγάλη για τους Φθιωτούς.

Πηγή: Gazzetta

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button