Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α.Ο Καινούργιου – Καμένα Βούρλα: Ρεσιτάλ των γκολ!

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Α.Ο Κανούργιου υποδέχθηκε στο γήπεδό του τα Καμένα Βούρλα.

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Α.Ο Κανούργιου υποδέχθηκε στο γήπεδό του τα Καμένα Βούρλα.

Με σκορ 7-1 και μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τσάνα και Καλύβα, ο Α.Ο Καινούργιου κέρδισε τα Καμένα Βούρλα.

Η ομάδα του Γιάννη Καραμανώλη, άνοιξε το σκορ στο 6΄με τον Τσανα να κάνει το 1-0, ενώ στο 26΄ο Ν. Γρίβας έκανε το 2-0. Το 3-0 ήρθε στο 33΄από τον Βλάση ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Καλύβας έκανε το 4-0. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου και πιο συγκεκριμένα στο 41΄ο Γ. Γρίβας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στην επανάληψη, η νεανική ομάδα των Καμένων Βούρλων προσπάθησε να απαντήσει στο ρεσιτάλ των γκολ των γηπεδούχων και το κατάφερε στο 52΄με τον Ν. Αυλακιώτη να μειώνει σε 5-1. Παρόλο αυτά στο 60΄ο Τσάνα και πάλι βρήκε δίχτυα για το 6-1 ενώ το τελικό 7-1 πέτυχε ο Καλύβας και πάλι στο 71΄.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ο Κανούργιου (Γ. Καραμανώλης): Τρίγκας, Λίτσος, Γ. Γρίβας, Τσακανίκας, Βλάσης, Βάγιας, Ν. Γρίβας, Καλύβας, Τσάνα, Μουτσουρούφης, Τσίντζας

Καμένα Βούρλα (Η. Κυρμανίδης): Τσιτίνης, Τόσκα, Τσάρας, Στασίνης, Συμιανάκης, Α. Μπήτας, Σουρατζ, Ν. Αυλακιώτης, Αντ. Μπήτας, Ξυδιάς

Διαβάστε επίσης

Back to top button