Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ ο Αραούχο!

Η ομάδα του Αλμέιδα δεν έχει καταθέσει κάποια νέα πρόταση στον Σέρχιο Αραούχο, με τον Αργεντινό να είναι, ουσιαστικά, ελεύθερος.

Η ομάδα του Αλμέιδα δεν έχει καταθέσει κάποια νέα πρόταση στον Σέρχιο Αραούχο, με τον Αργεντινό να είναι, ουσιαστικά, ελεύθερος.

Μετά από τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ (2016-17, 2017-18 ήταν δανεικός την ΑΕΚ) ο Σέρχιο Αραούχο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση, καθώς έχουν σταματήσει οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από πληροφορίες, η Ένωση δεν έχει επανέλθει για νέα πρόταση στον Αργεντινό οπότε η ίδια, για την ώρα τουλάχιστον, έχει προχωρήσει μπροστά.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η ΑΕΚ έκανε πριν από δύο μήνες μια πάρα πολύ καλή πρόταση στον αρχηγό της ώστε να παραμείνει στην ομάδα. Ο Αραούχο τότε δεν την αποδέχθηκε, δίχως ωστόσο να μπει στην διαδικασία διαπραγμάτευσης. Η απάντηση του Αργεντινού ήταν ξεκάθαρη και όπως είχε πει τότε στους ανθρώπους της ΑΕΚ, σκεφτόταν ότι είχε έρθει η στιγμή για να αλλάξει παραστάσεις και θα εξέταζε ενδεχόμενα να συνεχίσει σε άλλη χώρα.

Έκτοτε, ο Δικέφαλος δεν μπήκε ξανά σε διαδικασία να χτυπήσει ξανά την πόρτα του Αραούχο καθώς είχε αρνηθεί ήδη μια πρόταση αρκετά καλή από οικονομικής πλευράς. Ως εκ τούτου ο Τσίνο αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος και η ΑΕΚ δεν περιμένει κάτι από εκείνον. Ούτε κάποια απάντηση, ούτε κάποια ενδεχόμενη συνάντηση.

Είναι ευκόλως εννοούμενο πως σε μια σχέση όπως αυτή του Αραούχο με την ΑΕΚ δεν χωρούν τετελεσμένα, όμως αυτή τη στιγμή έτσι έχουν τα πράγματα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button