ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Να «χτυπήσει» τον ΠΑΟΚ εκεί που «πονάει» (matchday)

Δύσκολο μεν... σημαντικό δε το σημερινό ματς για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αν και παίζει με τον ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να μην «κυνηγήσει» όλα τα ματς που έχει μπροστά του. #slgr #paokfc #lamiafc #slgrinterwetten #season2021_2022 #matchday

Δύσκολο μεν… σημαντικό δε το σημερινό ματς για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αν και παίζει με τον ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να μην «κυνηγήσει» όλα τα ματς που έχει μπροστά του. #slgr #paokfc #lamiafc #slgrinterwetten #season2021_2022 #matchday

Να κάνει αυτό που δεν έχει καταφέρει όλα του τα χρόνια στη SuperLeague 1 θα επιδιώξει σήμερα στις 17:15 ο ΠΑΣ Λαμία! Τι είναι αυτό; Να πάρει βαθμό ή βαθμούς μέσα στη Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Υπό άλλες συνθήκες, ο σημερινός αγώνας θα ήταν μία προσπάθεια του ΠΑΣ να κάνει μία καλή εμφάνιση, να περιορίσει τα ατού του ΠΑΟΚ και αν ερχόταν η ήττα θα ήταν ένα αποτέλεσμα εντός προγράμματος.

Πλέον όμως, σε αυτή τη βαθμολογική κατάσταση που βρίσκεται η Λαμία, αλλά και με βάση την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, οφείλει η «κυανόλευκη» ομάδα να παίξει στην Τούμπα αν όχι για τη νίκη… τουλάχιστον για τον βαθμό της ισοπαλίας!

Απουσίες θα έχουν και οι δύο σύλλογοι, με τον γηπεδούχο να μετράει τις περισσότερες και σίγουρα σημαντικές. Εκτός θα είναι ο Ελ Καντουρί και ο Λούκας Τέιλορ ενώ αμφίβολλοι είναι και Βιεϊρίνια και Μίτριτσα, με τους δύο τελευταίους να κάνουν τον τελευταίο καιρό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των δύο βασικών του σέντερ φορ, απουσίες παρόλο αυτά που γνωρίζει εδώ και αρκετό καιρό. Ο λόγος για τον Τάσο Καραμάνο και τον Γιώργο Μανούσο, οι οποίοι δεν θα βρεθούν στην Τούμπα. Όμως, σημαντική επιστροφή είναια αυτή του Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος μετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω τραυματισμού επιστρέφει για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Πιο αναλυτικά τώρα την αποστολή της Λαμίας απαρτίζουν οι:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
23. Σκόνδρας Ιωάννης
24. Βύντρα Λουκάς
41. Golemic Vladimir
88. Μαζουλουξής Κυριάκος

6. Τζανδάρης Θεοφάνης
7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
16. Bejarano Danny
20. Ελευθεριάδης Χρήστος
33. Γκέντσογλου Σάββας

8. Arabuli Bachana
28. Romanic Lazar
45. Τσούκαλος Νικόλαος
70. Μανουσάκης Γεώργιος

Διαβάστε επίσης

Back to top button