Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νίκησε και βλέπει Champions League η Τότεναμ!(vids)

PREMIER LEAGUE-36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

TOTENAM-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: 2-0

Γήπεδο: Γουέμπλεϊ

Αγκαλιά με την 4η θέση βρίσκεται η Τότεναμ που κέρδισε με 2-0 τη Γουότφορντ και βρίσκεται 5 βαθμούς μπροστά από την Τσέλσι.

Το ματς δεν είχε φάσεις στο πρώτο τέταρτο αλλά στο 16΄μετά από σέντρα του Τριπιέ από δεξιά, ο Καρνέζης έκανε τραγική γκάφα, ο Έρικσεν τσίμπησε για τον Άλι που σε κενή εστία σούταρε για το 1-0. Η Γουότφορντ έφτασε κοντά στο γκολ στο 42’ αλλά ο Γιορίς μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ του Ριτσάρλισον.

Οι «πετεινοί» μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 48’ ο Τριπιέ σέντραρε από δεξιά και ο Κέιν με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 68’ μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά ο Βερτόνχεν πήρε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κέιν έπιασε αέρα σε κενό τέρμα. Στο 70’ ο Ριτσάρλισον από κοντά έπιασε το γυριστό αλλά αστόχησε, ενώ στο 72’ ακυρώθηκε γκολ του Ντεουλοφέου και στο 74’ ακυρώθηκε σωστά και το γκολ Κέιν.

Στο 90ο λεπτό ο Σισοκό βρέθηκε μόνος με τον Καρνέζη αλλά πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια και 90+2’ το σουτ του Ντίνεϊ πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 90+6’ ο Γιορίς είπε όχι σε σουτ του Καρίγιο μέσα από την περιοχή.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Σάντσες, Τριπιέ, Ντάιερ, Ντεμπελέ (63’ Βανιάμα), Έρικσεν, Σον (74’ Σισοκό), Άλι (83’ Λαμέλα), Κέιν

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Καρνέζης, Χολέμπας, Μαριάπα, Καμπασελέ, Κάτσκαρτ, Καπού, Ντουκουρέ, Χιουζ (83’ Χιουζ), Φεμένια (64’ Ντεουλοφέου), Ριτσάρλισον, Γκρέι (64’ Ντίνεϊ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button