Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φήμες ότι ο Γκουαρντιόλα φυγαδεύει τον Πουτζδεμόν

Σε εξορία στο Βέλγιο βρίσκεται, από τον Ιανουάριο του 2016, ο Κάρλες Πουτζδεμόν και τους τελευταίους μήνες οι ισπανικές αρχές ερευνούν καθέναν που θα μπορούσε να βοηθήσει τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης της Καταλονίας να φυγαδευτεί.

Ένας από αυτούς που βρίσκονται υπό έρευνα είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα και η οικογένειά του.

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι είναι φανατικός υποστηρικτής τόσο του Πουτζδεμόν προσωπικά όσο και της ανεξαρτησίας της περιοχής από το κεντρικό κράτος της Μαδρίτης.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ερευνώνται οι πτήσεις που κάνει το ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας Γκουαρντιόλα, καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται σε κάποια εξ αυτών να γίνει προσπάθεια να μεταφερθεί ο Πουτζδεμόν.

Όπως μετέδωσε το «Radio Catalunya», πριν από πέντε ημέρες έγινε έφοδος της αστυνομίας στο τζετ το οποίο μετέφερε συγγενείς του Γκουαρντιόλα από το Μάντσεστερ στο αεροδρόμιο «Πρατ» της Βαρκελώνης.

Στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι αυτός ο έλεγχος δεν ήταν ο πρώτος, καθώς οι πληροφορίες των αρχών αναφέρουν ότι ο Πουτζδεμόν ετοιμάζεται να επιστρέψει μυστικά στην Καταλονία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button