Uncategorized

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ: «Στα πόσα «fuck off» αποβάλλεται ο Ουάρντα»;

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ, ο υπεύθυνος τύπου με αφορμή τις βρισιές του Ουάρντα αναρωτήθηκε με ανακοίνωση πότε έπρεπε να τιμωρηθεί ο Αιγύπτιος. #Κύπρος #Ανόρθωση #ΑΠΟΕΛ #AmrWarda

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ, ο υπεύθυνος τύπου με αφορμή τις βρισιές του Ουάρντα αναρωτήθηκε με ανακοίνωση πότε έπρεπε να τιμωρηθεί ο Αιγύπτιος

Σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ πέτυχε η Ανόρθωση (2-1) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και ο Αμρ Ουάρντα ήταν το πρόσωπο του αγώνα.

Ο Αιγύπτιος βρέθηκε στο επίκεντρο κυρίως λόγω των ανάρμοστων ενεργειών του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει εκνευρισμός ανάμεσα στις δύο ομάδες που εξέδωσαν ανακοινώσεις σε έντονο κλίμα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε: «Στα πόσα «fuck off» αποβάλλεται ο Ουάρντα; Στα 100; Τιμούν τους ανθρώπους της Ανόρθωσης οι απολογίες για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή τους, όμως αυτός ο παίκτης τελείωσε ατιμώρητος το 90λεπτο. Και ούτε ο κ. Θεούλη άκουσε κάτι ούτε ο 4ος. Απλά τον έβλεπε όλο το γήπεδο…».

 


πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button