Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα: Διαφορετικές πορείες, ίδιος στόχος

Ο ουραγός της βαθμολογίας, Απόλλων Σμύρνης, υποδέχεται στη Ριζούπολη τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) για την 7η αγωνιστική της Super League 1. #slgr #apollonfc #pasgianninafc #slgrinterwetten

Ο ουραγός της βαθμολογίας, Απόλλων Σμύρνης, υποδέχεται στη Ριζούπολη τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) για την 7η αγωνιστική της Super League 1. #slgr #apollonfc #pasgianninafc #slgrinterwetten

Απόψε ανοίγει η αυλαία για την 7η αγωνιστική της Super League 1 με συνολικά τρεις αναμετρήσεις. Στις 19:00, ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη, παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Cosmote Sports 2 και ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Γιώργου Τσανάκα.

Μετά το πέρας έξι αγωνιστικών, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις δύο βαθμούς, ούσα μαζί με τον Ατρόμητο οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν «γευτεί» ακόμα τη χαρά της νίκης. Την περασμένη εβδομάδα υπέστη εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (0-1), μένοντας παράλληλα για τρίτο διαδοχικό 90λεπτο χωρίς τέρμα στο ενεργητικό της.

Ο Τζιανλούκα Φέστα καλείται να διαχειριστεί την απουσία του κομβικού Βικίντας Σλίβκα στον άξονα, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό. Αντιθέτως, επιστρέφουν στην αποστολή οι Βέρχουλστ και Παμλίδης.

Από την άλλη τώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν, χάνοντας 2-1 στους Ζωσιμάδες από τον Ολυμπιακό. Παρά την ήττα, η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά παρουσίασε για ακόμη μια φορά καλή εικόνα. Απόψε θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις αγώνες.

Στα αγωνιστικά, οι Γιαννιώτες ανακοίνωσαν «διπλή» αποστολή, τόσο για το ματς στη Ριζούπολη, όσο και για εκείνο στη Λάρισα την ερχόμενη Τρίτη για τον θεσμό του Κυπέλλου. Εκτός επιλογών του 54χρονου τεχνικού πέραν του γνωστού εδώ και καιρό απόντα Κόντε, έμειναν οι Λώλης και Σιόντης.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Ευάγγελος Μανούχος, με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου και Γιώργο Στεφανή, ενώ χρέη τέταρτου θα εκτελέσει ο Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Αποστολές:

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Βερχούλστ, Ντεντάκης, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Άλβες, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλος, Τσιλούλης, Παμλίδης, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Λιάσος, Π. Τριάδης, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Μίνα, Περέα και Μιλιντσεάνου.

Πιθανές ενδεκάδες:

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Αλβες, Ντομίνγκες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο, Βαν Λα Πάρα, Μαρτίνες, Τσιλούλης, Ντάουντα.
ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι, Ντομίνγκεθ, Καραχάλιος, Σνάιντερ, Περέα, Μιλιντσεάνου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button