Uncategorized

Προημιτελικοί Κυπέλλου: Ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική με το Άρης – Λαμία

Η σειρά των πρώτων αγώνων στα προημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται με το Άρης - Λαμία το βράδυ της Πέμπτης. #slgr #arisfc #lamiafc #ΚύπελλοΕλλάδος #season2021_2022

Η σειρά των πρώτων αγώνων στα προημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται με το Άρης – Λαμία το βράδυ της Πέμπτης. #slgr #arisfc #lamiafc #ΚύπελλοΕλλάδος #season2021_2022

Την Τετάρτη διεξήχθησαν τα τρία από τα τέσσερα πρώτα ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου. Δηλαδή το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2-1, το Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0 και το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0. Εκτός δηλαδή από το ζευγάρι του Παναθηναϊκού τα άλλα δύο ζευγάρια άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τις ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στα προημιτελικά του Κυπέλλου ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης με το Άρης – Λαμία. Στον Άρη ο Ιτούρμπε δεν υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα καθώς ακολούθησε μέρος των τελευταίων προπονήσεων, ωστόσο μπορεί να ανταποκριθεί σε συμμετοχή λίγων λεπτών και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα επιλέχθηκε να είναι στην αποστολή. Σε αυτή δεν είναι οι Μπεναλουάν, Χαΐροβιτς, Γκάνεα με την απουσία του τελευταίου να είναι ηχηρή δεδομένου του αγωνιστικού ρόλου του στην ομάδα.

Και επίσης αυτό σημαίνει ότι ο Λούμορ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας. Για την ακρίβεια, στην αποστολή βρίσκονται οι Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης και Ασλανίδης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας. Εκτός έμειναν οι από καιρό τραυματίες Γκέντογλου, Μανούσος (όπως και ο Γκαραβέλης) και στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι εξής: Πενταράκης, Τρούμπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Αραμπούλι, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Μανουσάκης.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης

21:30: Άρης – Λαμία COSMOTE SPORTS TV 1

Διαβάστε επίσης

Back to top button