Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αποφασίζει για τις μεταγραφές της ΑΕΚ ο Αλμέιδα!

Ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι αυτός που θα αποφασίσει το πως θα κινηθεί η ΑΕΚ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. #slgr #aekfc #MatiasAlmeyda #transfernews #season2022_2023 #sportsnews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία

Με τη σφραγίδα και τις εισηγήσεις του Ματίας Αλμέιδα θα κινηθεί η ΑΕΚ και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Φερνάντες ενσωματώνεται άμεσα στην ΑΕΚ, από το πρωί της Δευτέρας οι Κονέ και Κουχάρσκι βρέθηκαν στο Βερολίνο προκειμένου να λάβουν μέρος στο summit του Transferroom (και ολοκληρώνουν την παρουσία τους αύριο), είναι εύλογο πως εν μέσω διακοπής του πρωταθλήματος τα μεταγραφικά και η προοπτική ενίσχυσης για το δεύτερο μισό της σεζόν έρχονται στο προσκήνιο. Πάντως, σε ό,τι αφορά την ίδια την ΑΕΚ, ακόμα δεν έχει υπάρξει στίγμα. Και αυτό, επειδή ο καθοριστικός παράγοντας για τις εξελίξεις είναι ο Ματίας Αλμέιδα και αυτός που θα κρίνει τελικά ποιες και πόσες μεταγραφές θα γίνουν.

Είναι δεδομένο, πως το προσεχές διάστημα στην ΑΕΚ θα γίνουν αναλυτικές κουβέντες με τον Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι εκείνος που θα ορίσει το πότε θα συμβεί αυτό. Μέχρι τώρα, υπάρχουν κάποιες κουβέντες γενικού περιεχομένου, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο για το αν και με ποιον τρόπο θα κινηθεί η Ενωση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ως δεδομένο πρέπει να θεωρείται, έπειτα και από όσα διαπιστώθηκαν για τον τρόπο σκέψης του Ματίας Αλμέιδα το καλοκαίρι, ότι προσεγγίζει τα μεταγραφικά και πως μετράει τα δεδομένα σε σχέση και με το γκρουπ που δουλεύει ήδη ο προπονητής. Ετσι κι αλλιώς, ο Αλμέιδα αναχωρεί σήμερα για ολιγοήμερες διακοπές στην Ισπανία και όλα θα αρχίσουν να «τρέχουν» έπειτα από την άφιξη του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button