Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέρασε από τους «Ζωσιμάδες» με ανατροπή επί του ΠΑΣ ο Παναιτωλικός

Με τους Μπαλντασάρα και Καρέλη να βρίσκουν δίχτυα στο 44' και το 76', ο Παναιτωλικός έφερε «τούμπα» το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, φεύγοντας με το διπλό (1-2) από τους «Ζωσιμάδες»!

Με τους Μπαλντασάρα και Καρέλη να βρίσκουν δίχτυα στο 44′ και το 76′, ο Παναιτωλικός έφερε «τούμπα» το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, φεύγοντας με το διπλό (1-2) από τους «Ζωσιμάδες»!

Τη δεύτερη νίκη του στα φιλικά προετοιμασίας πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου ο Παναιτωλικός, φεύγοντας με το διπλό από τους «Ζωσιμάδες» και την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (1-2), στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης της Stoiximan Super League.

Σε ένα παιχνίδι όπου είχε πολύ καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 35′ με κεφαλιά του Κόντε, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Σόρια. Η απάντηση των «καναρινιών» ήρθε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μπαλντασάρα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 76ο λεπτό με τον Νίκο Καρέλη να ολοκληρώνει την ανατροπή των φιλοξενούμενων με ένα εντυπωσιακό γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Να σημειωθεί πως στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα τίμησαν την μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button