Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αναγέννηση Καρδίτσας – Άγιος Νικόλαος 5-0: Με δεύτερη νίκη σφράγισε την ιστορική πρόκριση η Αναγέννηση!

Με τους Λάμπρο Πολίτη και Κώστα Πλέγα απόλυτους πρωταγωνιστές, η Αναγέννηση Καρδίτσας θριάμβευσε με 5-0 επί του Αγίου Νικολάου και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της! #slgr2 #ΚύπελλοΕλλάδος #ΑναγέννησηΚαρδίτσας #season2021-2022

Με τους Λάμπρο Πολίτη και Κώστα Πλέγα απόλυτους πρωταγωνιστές, η Αναγέννηση Καρδίτσας θριάμβευσε με 5-0 επί του Αγίου Νικολάου και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Το εισητήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε η Αναγέννηση Καρδίτσας για πρώτη φορά στην 117χρονη ιστορία της, αφού μετά τη νίκη της με 1-0 στην Κρήτη θριάμβευσε και σήμερα με 5-0 επί του Αγίου Νικολάου στο γήπεδο της Θεσσαλικής πόλης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολίτη. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Βιδάλ δέχθηκε το μαρκάρισμα του Κατσαρού μέσα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και ο διαιτητής αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button