Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πέρασε από την Γιαννιτσού η Θύελλα Ροδωνιάς!

Νικηφόρο πέρασμα για τη Θύελλα Ροδωνιάς, από την έδρα του Ατρομήτου Παλαιάς Γιαννιτσούς και ταυτόχρονα πήρε και το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Νικηφόρο πέρασμα για τη Θύελλα Ροδωνιάς, από την έδρα του Ατρομήτου Παλαιάς Γιαννιτσούς και ταυτόχρονα πήρε και το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Για ένα ακόμη παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με πολλές ελλείψεις και με μία 11άδα, απέμναντι στην τοπική ομάδα του Ατρομήτου.

Οι παίκτες της Ροδωνιάς μπήκαν φουριόζοι στο γήπεδο και πριν συμπληρωθεί μιςή ώρα παιχνιδιού προηγούνταν με 3 τέρματα. Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν με ένα τέρμα και με αυτό πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο Β΄μέρος οι φιλοξενούμενοι πάλι μπήκαν δυνατά, είχαν τις ευκαιρίες για να σημειώσουν νωρίς και άλλα τέρματα, αλλά πότε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, πότε η αστοχία δεν τους επέτρεψαν για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι αφού είχαν κάπως ισορροπήσει το παιχνίδι μείωσαν με ένα ακόμη τέρμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι βγαίνοντας στην αντεπίθεση πέτυχαν και τέταρτο τέρμα, τελειώνοντας έτσι το παιχνίδι.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ντζιαβίδας

ΓΚΟΛ-ΦΑΣΕΙΣ:

10΄Σέντρα από δεξιά του Ντζιαβίδα και ο Παπαυγέρης με κοντινή προβολή σημείωσε το 0-1.

18΄ωραία μεταβίβαση πάσα στον Παπαυγέρη από τον Καλαντζή, τον έβγαλε σε θέση βολής , πλάσαρε αυτός τον Παπαρούπα και έκανε το 0-2.

Μαγική μεταβίβαση του Ντζιαβίδα στον Βασιλείου και αυτός από αριστερά θα πιάσει φοβερό σουτ, σημειώνοντας καταπληκτικό τέρμα , ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3.

35΄οι γηπεδούχοι με τον Κόφα μείωσαν με διαγώνιο σουτ από αριστερά σε 1-3.

55΄Τετ α τετ του Ντζιαβίδα, θα πλασάρει, ο Παπαρούπας θα αποκρούσει με τη μπάλα να φεύγει αριστερά , ο Αμούντζιας θα τη γυρίσει στη Μ. Περιοχή, όπου ο Καλαντζής θα τη στείλει από κοντά άουτ!

65΄σειρά του Παπαυγέρη σε τετ α τετ με τον Παπαρούπα, αλλά και πάλι ο τρματοφύλακας απέκρουσε!

70΄οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με σουτ του Σμυρή, που αιφνιδίασε τον Ντσίμα.

75΄Ο Βασιλείου από κοντά, ύστερα από πολλά σουτ και σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων, με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι πήραν δίκαια τη νίκη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων.

Διαιτητής της συνάντησης ο Δαουκλιώτης με βοηθούς τους Κανδηλάρη και Κατσ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ” Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ: Παπαρούπας, Καρμίρης, Ντίνος, Τσιρίγκας, Γερολούλας, Περδικάρης, Σμυρής, Κόφας, Τσιάκας,Πανταζής, Παπακωνσταντίνου

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ: Ντσίμας, Γιαννούτσος Γ. Γιαννούτσος Ι., Μεμαϊντίνης, Γκουτζηκώστας, Παπαυγέρης, Βασιλείου, Αμούντζιας, Τριανταφύλλου, Καλαντζής, Ντζιαβίδας

Διαβάστε επίσης

Back to top button