ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «πάλεψε» η Κ19 αλλά δεν τα κατάφερε στα Γιάννινα!

Ήττα με καλό πρόσωπο παρά τις ελλείψεις για την Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία η οποία δεν τα κατάφερε στα Γιάννενα γνωρίζοντας την ήττα με 4-2. Καρδιοχτύπησαν με Δρόσο.

Ήττα με καλό πρόσωπο παρά τις ελλείψεις για την Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία η οποία δεν τα κατάφερε στα Γιάννενα γνωρίζοντας την ήττα με 4-2. Καρδιοχτύπησαν με Δρόσο.

Οι Γιαννιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 17’ ο Πάνος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και οριακά μέσα από τη γραμμή. Στη φάση πετάχτηκε και ο Φερεντίνος και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ πιστώθηκε από τον διαιτητή στον Πάνο.

Η Λαμία απάντησε άμεσα και στο 19’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μαργαρίτης με κεφαλιά έκανε το 1-1 φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στο 31’ ο Καφενζής με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι από σέντρα του Πάνου έβαλε και πάλι τον ΠΑΣ Γιάννινα μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε με τους Φερεντίνο και Σάλο για το τρίτο γκολ, το ίδιο έκανε και η Λαμία με τον Γαλαριώτη να πλασάρει και τελευταία στιγμή να διώχνει πάνω στη γραμμή αμυντικός των γηπεδούχων και η Λαμία ήταν εκείνη που τελικά από την άσπρη βούλα ισοφάρισε σε 2-2 με σκόρερ τον Λαμπρόπουλο.

Ο Δρόσος που κέρδισε το πέναλτι χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο αφού από την άτσαλη έξοδο του τερματοφύλακα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο. Ωστόσο πλέον βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή στο δρόμο της επιστροφής.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την τελευταία λέξη στο παιχνίδι. Στο 83’ ο Φερεντίνος από σέντρα του Λώλη με πλασέ έκανε το 3-2 και στο 87’ ο Φερεντίνος και πάλι εκμεταλλεύτηκε ωραίο γύρισμα του Πήλιου και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Θάνος, Αθανασίου (74’ Βλέτσας), Ναούμης, Καφενζής, Γιαλεδάκης, Χρήστου (14’ λ.τρ. Κύργιος), Πήλιος, Λώλης Ν., Σάλο (89’ Νταφούλης), Πάνος, Φερεντίνος

Λαμία: Καραγιάννης, Κοχλιός, Ζαλοκώστας, Καψαλιάρης, Σέντης, Λαμπρόπουλος, Νικολόπουλος, Μαργαρίτης, Ρωμανός, Δρόσος, Γαλαριώτης

Έπαιξαν και οι: Τσαμαλής, Κατάς, Τσάτσος, Βρέττας

Διαβάστε επίσης

Back to top button