Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Πρόταση της ΑΕΚ για Αλιού Ντιένγκ!»

Ιστοσελίδα της Αλγερίας αποκαλύπτει ότι η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για τον 21χρονο αμυντικό μέσο της MC Algier όμως η ομάδα του ζητάει περισσότερα.

Πρόταση της ΑΕΚ για παίκτη έκπληξη αποκαλύπτει η Αλγερινή ιστοσελίδα competition.dz. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για τον Αλιού Ντιένγκ!

Ο Ντιένγκ είναι 21 ετών και κατάγεται από το Μάλι όμως παίζει στην Αλγερία εδώ και ενάμιση χρόνο. Ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι: “Η Πρόταση της ΑΕΚ 500.000 ευρώ για τον Αλιού Ντιένγκ δεν έγινε δεκτή” Την αποκάλυψη κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος της MC Algier  στην οποία ανήκει ο παίκτης λέγοντας μάλιστα πως η ΑΕΚ είναι η τέταρτη ομάδα που τον ζητάει μετά από δύο Τουρκικές ομάδες και μία της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας κάνει αναφορά και σε ποσά λέγοντας πως η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προσέφερε 750.000 και η ΑΕΚ 500.000 που απορίφθηκαν και κοστολογεί τον παίκτη στο 1.000.000 ευρώ!

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θα πάρει αμυντικό χαφ, πιθανότατα και δύο, και η περίπτωση αυτή μοιάζει ενδιαφέρουσα. Ο Ντιένγκ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές του Μάλι και φυσικά βασικός στην ομάδα του. Εχει ύψος 1.84 και διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι. Αν η ΑΕΚ θέλει τον παίκτη αναμένεται να ανεβάσει την προσφορά της.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button